Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giren ve Türkiye araç bakım sektöründe heyecan ve ilgiyle karşılanan RestoreFX  Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de bayi ağını artırarak büyüyor.

Başta Amerika ve AB olmak üzere  Dünya’nın 52 ülkesinde güvenle kullanılan RestoreFX Boya Restorasyon Sistem’i, geçtiğimiz yıl pazar ağına Türkiye’yi de ekledi. Araç sahiplerine kolaylık, yatırımcılara ise karlı bir iş modeli sunan sistem ülkemizde de başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. İlk yıl birçok şehirde bayilik veren marka, çok kısa bir sürede Türkiye’de 14 şubeye ulaştı. Bayilik için yoğun bir talep ile karşılaşan firma seçici davranarak bayi sayısını hızla artırmayı planlıyor.

Araçları gençleştiren sistem

RestorFX 2006 yılında boya restorasyonu endüstrisinde çığır açan bir teknoloji olarak doğdu. Araçların boya hasarlarını gideren, solmuş renklerini canlandıran uygulama; çizik, leke, reçine, oksidasyon gibi hasarları ortadan kaldırıp, boyayı göz alıcı parlaklığına kavuşturuyor.

Sistemin genç mucidi Türkiye’ye geldi

Ülkemizdeki iş ve sosyal paydaşlarıyla bir araya gelen RestorFX Boya Restorasyon Sistemi’nin mucidi Alex Kotyakov, ürünlerini geliştirmek için yaptıkları çalışmaları ve yeni hedef pazarları hakkında bilgi verdi. Kotyakov

otomotiv sektöründe kazandıkları deneyimi denizcilik ve havacılık sektörlerine de aktarmak istediklerini belirterek, ” RestoreFX olarak yaptığımız AR-GE çalışmalarıyla denizcilik ve havacılık sektöründe kullanılan araçların da boya koruma ve onarımını gerçekleştiren marka olmak istiyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın