FiloTürk?ün sunduğu Mobiliz Mobil Takip ve Filo Yönetim Sistemi ile sahada görev yapan filolarını internet üzerinden 7/24 izleyen kullanıcılar, artık sistem üzerinden araçlarının bakımlarını da takip edebilecek ve otomatik bilgilendirme sayesinde zamandan tasarruf edecek.

Mobiliz Araç Bakım Takip Modülü?nün sağladığı faydalar

Türkiye?de saygın 4 bin 500 marka tarafından kullanılmakta olan Mobiliz Mobil Takip ve Filo Yönetim Sistemi yazılımına yeni ilave edilen Araç Bakım Takip Modülü sayesinde araçların bakımları, sigortaları, motorlu taşıtlar vergileri, yedek parça ve servis işlemleri, sistem tarafından artık otomatik olarak takip edilebiliyor, daha önce kişiler tarafından takip edilen işlerin sistem tarafından otomatik olarak takip edilmesi sayesinde harcanan zamandan tasarruf ediliyor.

FiloTürk Genel Müdürü Tunca Akkaya, sisteme önceden girilen bilgiler ile araç sahiplerine talep ettiği gün sayısı kadar önce ve ödeme günlerinde ayrıca olmak üzere iki kez hatırlatma mesajları ilettiğini söyledi. Hatırlatma uyarısı olan araçların ana sayfa ekranında gösterildiğini belirten Akkaya, “Araçlara yaptırılacak bakımlar ve ödenmesi gereken vergiler ile ilgili sistemden raporlar alınabiliyor. Ayrıca araçlar için yaptırılan tüm işlemler kat edilen mesafeler bazında sisteme kaydedilebiliyor ve daha sonra rapor olarak alınabiliyor. Araç mesafesi ve iş makinelerinde süreye bağlı bakım işlemleri otomatik olarak sistem tarafından takip edilebiliyor” diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın