Nesilden nesle aktarılan aile yadigarları, koleksiyonlar ve fotoğraf albümleri gibi hatıra niteliği taşıyan eşyalar, güvende tutmak istediklerimizin başında geliyor.

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, Mart ayında Instagram üzerinden bir anket gerçekleştirdi. Ankette kullanıcılarına “Pronet ile güvende diyebileceğiniz ve sizin için değerli olan eşyalar nedir” sorusunu yöneltti.

Paylaştıkları fotoğraflarla ankete yanıt veren 1000’e yakın katılımcının yüzde 60’ı, hatıra niteliğindeki eşyalarını ve koleksiyonlarını korumak istediklerini belirtti. Gelinliğini, çocuğunun ilk patiğini, babasından kalma radyosunu, dedesinin saatini, aile yadigarı gramofonunu ve fotoğraf albümünü paylaşanlar, maneviyatın maddiyattan üstün olduğunu ortaya koydu. Plak, model araba, para, kartpostal gibi koleksiyonlar da sıkça paylaşılanlar içindeydi. Aile fertlerini Pronet ile güvende tuttuklarını belirten katılımcıların oranı yüzde 20 oldu. Yüzde 10’u ise evcil hayvanlarının fotoğraflarını paylaşmayı tercih etti.

Sonuçları değerlendiren Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Manevi değeri olan bir eşya, bazen bizler için en pahalı mücevherden bile daha kıymetli olabiliyor. Aile fertlerimiz ve onların hatıraları, korumak ve güvende olmalarını sağlamak istediklerimizin başında yer alıyor. Biz Pronet olarak, sevdiklerimizin güvende ve huzurla yaşamaları, hatıralarımızın nesilden nesle güven içerisinde aktarılmaları için çalışıyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın