Elektrikli otobüs, modern troleybüs sistemleri ve düşük tabanlı yolcu dostu tramvayıyla Türk mühendisliğinin adını dünyaya duyuran Bozankaya, Türkiye’yi Kanada’da temsil ediyor.

15-17 Mayıs tarihleri arasında Kanada’da düzenlenecek olan UITP Montreal Fuarı’nda Bozankaya da yer alıyor. 1886’dan günümüze düzenlenen ve dünyanın en büyük halka açık ulaşım organizasyonu olan UITP Montreal 2017’de sektörün devleriyle birlikte Bozankaya da boy gösteriyor.

Günay: Güçlü kazanımlar elde edeceğiz

AR-GE çalışmalarıyla toplu ulaşımın geleceğine yön veren Bozankaya Genel Müdürü Aytunç Günay, “UITP Montreal Fuarıdünya çapında ulaştırma bakanları, belediye başkanları, Sanayi CEO’larının sektörün stratejik vizyonunu ve iş faaliyetlerini tartışmak ve keşfetmek için biraraya geldikleri çok büyük bir organizsasyon ve Bozankaya olarak biz de yerimizi alacağız.Bozankaya sektörün nabzının attığı tüm fuarlarda hazır bulunuyor. Eurasia Rail’in yanı sıra Innotrans Fuarı’nda da bulunduk. Mart 2017’de Kayseri’nin ev sahipliği yaptığı UITP Türkiye Konferansı’na Bozankaya’nın sponsor olduğunu hatırlatan Günay, “Dünyanın en büyük halka açık ulaşım organizasyonu olan UITP Montreal 2017’de Bozankaya sektörün en önemli aktörleri ile birlikte yer alıyor. UITP 2017’nin Türkiye’deki toplu taşımacılığın vizyonu ve Türk mühendisliği adına güçlü kazanımlar edineceğimiz bir fuar olacağına inanıyorum.” dedi.

11 bin ziyaretçi, 2 bin 250 temsilci yer alacak

UITP Montreal Fuarı toplu ulaşımın devlerine ev sahipliği yapıyor. Fuarın gerçekleşeceği üç günde 11 bin ziyaretçinin beklendiği organizasyonda 80 ülkeden 2 bin 250 temsilci yer alacak. 40 ülkeden 280 katılımcının boy göstereceği fuar 30 bin m²’lik alanda yapılacak. 130 konuşmacının görüşlerini paylaşacağı etkinlikte 260 gazeteci görev yapacak.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın