Türkiye’de 530 binin üzerinde kuruma yenilikçi iletişim teknolojisi ürünleri ile hizmet veren Karel, kurucu ortağı olduğu ABD?de yerleşik eZuce firması ile OEM anlaşması imzaladığını açıkladı.  Anlaşmaya göre Karel, eZuce’un openUC yazılımını dünya pazarları için geliştireceği tümleşik iletişim çözümlerine entegre edecek.

Tümleşik İletişim, anında mesajlaşma (IM/chat), durum bilgisi, IP temelli ses ve görüntülü iletişim, konferans, ses tanımalı çağrı yönlendirme, sesli ve yazılı (email/SMS) mesajlaşma gibi hizmetleri kullanıcılarına entegre olarak sunarak çalışanlar, iş ortakları ve müşteriler arasında buluşma olanaklarını artıran ve iletişimi verimli kılan bir çözüm platformu olarak tanımlanıyor.

1.12.2008 tarihli Gartner Dataquest raporuna göre 2008 yılında global bazda 6 milyar dolar civarında öngörülen kurumsal tümleşik iletişim altyapısı harcamaları 2015 yılında 19 milyar dolar seviyesine çıkabilecek.

Anlaşmayı değerlendiren Karel Genel Müdür Yardımcısı Osman Duman şunları söyledi:

“eZuce ile olan işbirliğimiz, müşterilerimizin tümleşik iletişim çözümlerine geçişlerini kolaylaştırırken, PBX yatırımlarını en avantajlı şekilde değerlendirmelerini sağlayacak. Tümleşik iletişim sayesinde kurumsal müşterilerimiz iletişimi kendi işlerine ve müşteri ilişkileri süreçlerine entegre ederek son müşteri memnuniyetini dolayısıyla iş hacimlerini arttırabilecek.”

Bu anlaşma ile Karel openUC yazılımını kendi santral teknolojilerine, telefonlarına, sunucularına ve medya ağ geçitlerine (media gateway) entegre ederek oluşturacağı yeni tümleşik iletişim çözümlerini Karel markası ile tüm dünya pazarına sunabilecek. Ek olarak, openUC’nin Türkiye pazarındaki tüm lisanslama ve yeniden satış hakları Karel?e ait olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın