Çalık Holding?e bağlı Eagle Mobile, telekom özelindeki iş beklentilerini Elsys danışmanlığında hayata geçirdiği SAP CRM sistemiyle karşılıyor.

Çalık Holding?in Arnavutluk?ta faaliyet gösteren iştiraki Eagle Mobile, Elsys ve Çalık Bilgi Teknolojileri işbirliğiyle hayata geçirdiği SAP CRM projesiyle, telekom özelindeki tüm iş beklentilerini karşıladı. Proje kapsamında, kurumsal müşterilerin satış öncesi iş süreçlerinin müşteri merkezli yönetimi ve potansiyel müşterilerle ilgili detaylı bilginin sistemde takibi sağlandı.

Yeni sistemin sunduğu 360 derecelik bakış açısıyla, müşterileri tüm yönleriyle analiz etme ve pazarlama aktivitelerini buna göre planlama imkanı sağlanıyor. Kolay ve kullanışlı çağrı merkezi ekranları sayesinde yeni müşteri yaratma olanağı yaratılırken, yönlendirme fonksiyonları sayesinde müşteri adaylarının doğru kişilere tayin edilmesi ve etkin bir biçimde yönetilmesi mümkün oluyor. Bunun sonucunda, müşteri adaylarının aktif müşteriye dönüşme oranı yükseliyor ve takip edilebilirlik artıyor. Öte yandan, Word entegrasyonları doğrultusunda operasyonel süreçlerin yönetimi kolaylaşıyor. Saha satış ekibinin günlük işlerinin takibi ve yönetimi de aktivite yönetimiyle yapılıyor. Pipeline analizleri doğrultusunda izlenebilirlik sağlanırken, müşterilere yapılan teklifler sistemde tutuluyor. MS Outlook entegrasyonuyla, saha satış ekibine tayin edilen aktiviteler Outlook üzerinden takip edilebiliyor. Bahsi geçen iş süreçleri, telekom spesifik işlevlerle desteklenmekte olup, MSISDN, IP gibi telekom birimleri düzeyinde izlenebiliyor.

Eagle Mobile için Çalık Holding bünyesinde gerçekleştirilen proje, bir Türk danışmanlık şirketinin dünyada gerçekleştirdiği ilk CRM-Telekom projelerinden biri olmasıyla öne çıkıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın