Uzmanlar gripten korunmak için sık sık ellerin yıkanmasını, bunun yanı sıra bakterilerden korunmak için kullanılan telefon ahizeleri ve çalışma masası gibi yüzeylerin düzenli olarak dezenfekte edilmesini öneriyor. Günümüz şartlarında dışarıda her an su ve sabunla el yıkama imkanı bulunmayışı, pek çok kişinin temas ettiği yerlere temas etmek zorunda kalınması gribe yakalanma ve gribin yayılması konusunda önemli bir tehlike arz ediyor.

1923?ten beri Türkiye?nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren, köklü kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer tarafından üretilen EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi yaklaşan grip mevsiminde gripten korunmanın en etkili yollarından birini sunuyor.

www.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitesinde tüketicilere sunulan EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi güvenilir bir kurtarıcı oluyor. Su ve sabunla yıkama fırsatı olmadığında ellerin bakterilerden arındırılması amacıyla kullanılacak EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi ürünleriyle gripten korunmak mümkün olabiliyor.

Antibakteriyel ve antifungal etkileri Türkiye?nin seçkin üniversitelerince onaylanmış EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi kapsamındaki parfümlü veya parfümsüz seçenekleriyle antibakteriyel jel, antibakteriyel sprey ve antibakteriyel el temizleme mendilleri bakterileri öldürüp üremelerini engelleyerek insan sağlığına zararsız kılıyor, böylece gripten korunmak isteyenler için güvenli bir yol sunuyor.
Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Tuncer, şunları söylüyor: ?EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen ürünlerinin etkisinin kanıtlanmış olması bizim için sevindirici, tüketicilerimiz için güven vericidir. Yaklaşan grip mevsiminde EST 1923 Cool Care antibakteriyel el hijyen serisi ürünlerinin sağlığına ve hijyene önem veren, antibakteriyel ürünlerle ilgili düzenli kullanım alışkanlığı geliştiren bilinçli tüketicilerin tercih edeceği ürünler olacağından eminiz. www.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitemiz üzerinden satışla sunulan, antibakteriyel etkinliği kanıtlanmış EST 1923 markalı Cool Care Antibakteriyel El hijyen serisini tüm tüketicilerimiz gönül rahatlığı ve güvenle kullanabilirler.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın