Türkiye’nin ilk trafik radyosu Radyo Trafik, İstanbul Auto Show’da sektörün önemli isimlerini, fuarda kurduğu canlı yayın stüdyosunda ağırlayacak. Her gün sürücülerin en büyük yardımcısı olan Radyo Trafik, 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar boyunca yayınlarını etkinlik alanından yapacak.

Radyo Trafik’in İstanbul Auto Show özel yayınları, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de 20 Nisan Perşembe günü başlayacak.

Stant alanını ziyaret ederek Radyo Trafik’in yayıncılık başarısını yakından görme fırsatı bulan fuar katılımcıları, Radyo Trafik’in düzenleyeceği etkinliklerde özel hediyelerin de sahibi olacak.

Sektör profesyonellerini canlı yayınlanan programlarında konuk ederek otomotiv endüstrisinin durumunu dinleyecilerle paylaşacak olan Radyo Trafik, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’den canlı yayınlanacak bir programında ağırlayacak.

Güncel trafik bilgilerini doğrudan “yaşayan ve üretenden” doğrudan “kullanan ve faydalanana” aktaran Radyo Trafik’in, İstanbul Auto Show’da kuracağı stant alanını binlerce dinleyicinin ve katılımcının ziyaret etmesi bekleniyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın