Mobil konferanslarından Webrazzi Mobil 2017’nin bu yılki katılımcılarından birisi Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı’nın Genel Müdürü Hülya Varlık oldu. Her yıl merakla takip edilen ve yeni mobil girişimlerin anlatıldığı “Girişim Sunumları” oturumunda konuşmacı olarak yer alan Hülya Varlık, Tanı bünyesinde geliştirilip kullanıcılara sunulan mobil sadakat uygulaması Chippin hakkında tüm detayları katılımcılarla paylaştı. Hülya Varlık, müşteriyi merkeze alan mobil sadakat uygulaması Chippin’in, Tanı bünyesinde bir startup projesi olarak hayata geçirilerek şu anda 100 bin üyeye ulaşan bir başarı hikayesi olduğunu vurguladı.

Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren, omnichannel (çoklu kanal) yaklaşımıyla firmaların ihtiyaçlarına özel butik CRM hizmetleri sunan Tanı’nın Genel Müdürü Hülya Varlık, Türkiye’nin en etkili mobil konferanslarından Webrazzi Mobil 2017’de konuşmacı olarak yer aldı. “Yeni bir kanal olarak mobil değil sadece mobil” panelinde Tanı bünyesinde geliştirilip kullanıcılara sunulan mobil sadakat uygulaması Chippin’i anlatan Hülya Varlık, Chippin’in bir startup projesi olarak hayata geçirilerek şu anda 100 bin üye tarafından kullanılan bir başarı hikâyesi olduğunu vurguladı. Hülya Varlık, “Chippin’de tüketicilerini mil puana odaklayan programlardan farklı olarak, tüketicinin odaklandığı ve hoşlandığı motivasyonları kendisinin belirlemesine olanak sağladık. Müşterisini merkeze alan mobil sadakat uygulamamız Chippin’le lokal esnafı da, büyük markayı da destekleyen ve ikisini bir bütünde birleştiren bir dünya hayalimizi hayata geçirdik” dedi.

Chippin’in bir kampüs projesi olarak ortaya çıktığını söyleyen Hülya Varlık, lansman kampanyası kapsamında gelen alışveriş fişlerinin yüzde 65-70 oranında lokal esnaftan geldiğinin dikkatlerini çektiğini aktardı. Hülya Varlık, bu kapsamda Chippin’i öncelikle İstanbul odaklı Kadıköy bölgesinden başlayarak büyüttüklerini de vurguladı. Chippin üyelerinin görmek istediği tüm markaların fişlerini mobil aplikasyon üzerinden göndererek paylaşabildiğini belirten Tanı Genel Müdürü Hülya Varlık, “Chippin bizim için tüketici tarafında sadece hayal ettikleri ürünleri kazanmayı sağlayan bir uygulama değil. Aynı zamanda biriktirdiklerini paylaşabildikleri, arkadaşlarına destek olabildikleri veya nakit paraya çevirebildikleri bir uygulama olma özelliği de taşıyor. Üye firmalar tarafında ise sadece büyük markalarla kalmıyoruz. Bugün bir balıkçı, bir kuaför, bir pilates hocası veya mahallemizin bakkalı dahi mobil ödeme alabiliyor. Bu bakımda Chippin, biraz da herkese yayılmış bir ekonomik imkan” ifadelerini kullandı.

 

 

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın