Türkiye?nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, örnekleme bazlı pazarlama araştırmaları alanının önde gelen şirketlerinden Ipsos KMG tarafından gerçekleştirilen Digital Love Mark?10 araştırmasında, telekomünikasyon alanında tüketicilerin en sevdiği marka oldu. Bu yıl araştırmaya katılan tüketicilerden aldığı yüzde 30 oranındaki oyla, en sevilen markalar arasında ilk sıraya yerleşen Türk Telekom, geçen yıl da bu unvanını yüzde 29 oyla almıştı.

Ipsos KMG tarafından MediaCat Dergisi için 2010 Ağustos-Eylül ayları süresince gerçekleştirilen araştırmada 12 ilde 1445 kişiyle görüşüldü. Telekomünikasyondan cep telefonu markalarına, masaüstü bilgisayarlardan haber sitelerine kadar 20 kategoride 2010 yılının en sevilen dijital markaları belirlendi.

En beğenilen marka olmanın müşteriye odaklı yaklaşımla, müşterilerin beklentilerini karşılayan doğru ürün ve hizmetleri sunmaktan geçtiğini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi:

?Telekomünikasyon sektöründe üstlendiğimiz öncü rolümüzle tüketicilere her zaman yenilikçi, iletişim ihtiyaçlarına en doğru, etkili yanıtı veren ürün ve hizmetler sunuyoruz. Hayata değer katan ürünlerimizin ve yüksek kalite anlayışımızın geçen yıl olduğu gibi 2010?da da en beğenilen dijital marka olarak seçilmemizde önemli rol oynadığına inanıyorum. Ipsos KMG tarafından gerçekleştirilen Digital Love Mark?10 araştırması, doğrudan tüketici görüşlerini yansıtması açısından bizim için çok değerli ve anlamlı. Türk Telekom?un, Türkiye’nin en değerli markası olmasının yani sıra en sevilen dijital markası olması, ürün ve hizmet sunduğumuz milyonlarca müşterimizle aramızda güçlü bir bağ kurmayı başardığımızı gösteriyor.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın