Bugünlerde Türkiye’de gayrimenkul sektörünün geleceğini tasarlamak için birbirinden inovatif yöntemler geliştiriliyor. Gelişmiş olan tüm ülkelerde tasarrufu artırıcı farklı uygulamalar söz konusu olsa da, Türkiye ile karşılaştırmak pek mümkün değil. Örneğin; Almanya’da yapı tasarruf sandıkları etkin bir şekilde 100 yıldan fazladır çalışıyor. Her 5 kişiden 1’i bu yöntemle ev sahibi oluyor. Hatta bu uygulamaya devlet bizzat destek veriyor. Peki, Türkiye’de bu sistem nasıl? Günümüzde gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan Birevim’e göre; dünya üzerinde tasarrufa dayalı modeller olsa da Birevim modelinin bir başka örneği bulunmuyor.

Günümüzde sürdürülebilir ‘inovasyon’ birçok şirketin de gündeminde. Markalara katma değer yaratan bu ‘buluş’, hem sektörlerin gelişimini hem de markaların rakiplerinden sıyrılmasına olanak tanıyor. Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansı sunuyor.

Birevim’in 2017 yılı hedefi; 15 bin aileyi ev sahibi yapmak
Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim; faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkanı sağlıyor. 2016 yılının ikinci yarısında faaliyetlerine başlayan Birevim, 2017 yılının sonuna kadar 15 bin civarı ailenin daha müşterileri arasına katılmasını hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın