Oyuncak sektörünün önde gelen isimlerinden Hayal Dünyası Oyuncak, 12 Kasım 2010 Cuma günü İstanbul Esenyurt Eskule AVM, Gaziantep Uğur Outlet Center AVM ve Real M1 AVM olmak üzere 3 ayrı mağazayı da bünyesine kattı.

Her gelir grubuna hitap eden oyuncak çeşitleri ile çocuklara birçok alternatif sunan Hayal Dünyası Oyuncak, yeni mağazaları ile pazardaki payını büyüterek, yoluna tam hız devam ediyor. 2007 yılında mağazalaşmaya başlayan Hayal Dünyası Oyuncak, son olarak İstanbul Esenyurt Eskule AVM, Gaziantep Uğur Outlet Center AVM ve Real M1 Alışveriş Merkezleri ile 34. mağazasını açmış oldu.

Hesaplı fiyat her zevke uygun oyuncak

Hayal Dünyası Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Özyiğit, 2007 yılında perakende sektörüne girdiklerini ve 3 yıl içinde 34 mağaza açtıklarını ifade etti. Biz Hayal Dünyası Oyuncak olarak, her gelir grubuna hitap eden oyuncak çeşidimizle, önümüzdeki üç yıl içinde bu rakamın en az dört katına çıkararak, pazar payının üçte birine sahip olmayı hedefliyoruz. Kısa bir süre önce yola çıkmamıza rağmen hızlı büyümemizin nedeni, herkes için hesaplı fiyat politikası, her zevke uygun çeşit bulundurma felsefesi ile çocukların oyun dünyası ile bütünleşme ilkemiz olmasıdır. Bu çerçevede büyümeye koşarak devam ediyoruz.? dedi.

Hayal Dünyası Oyuncak, sağlıksız oyuncak konusunda da çok ciddi çalışmalar yaparak, mağazalardan alınan her oyuncağın uluslararası akredite olmuş laboratuarlardan sertifikasını istenildiği taktirde iki iş günü içinde alan kişinin adresine göndermektedir.

25 yıllık deneyim

Hayal Dünyası Oyuncak; Ağırlıklı olarak A.V.M mağazaları ile 2007 yılında perakende sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. 25 yıllık bir deneyime sahip Hayal Dünyası Oyuncak, bu gün 31?e ulaşan mağaza sayısı ile, ülkemizin en büyük oyuncak marketi ünvanını almıştır. Kısa bir süre önce doğmasına karşın, tıpkı çocuklar gibi çok hızlı büyüyen marka, çocuklarla daha kolay iletişim kurabilmek için özelikle Türkçe bir isimle yapılanmıştır. Herkes için hesaplı fiyatlar ve her zevke uygun çeşit felsefesi çerçevesinde çalışan Hayal Dünyası Oyuncak; sadece çocuklar için değil, metrekaresi uygun mağazalarında anne ve bebek temalı ürünlerle de hizmet sunmaktadır. Hayal Dünyası Oyuncak geniş ürün gamında; Lisanslı oyuncak grupları, 0-3 ve 3-6 yaş arası olan eğitici oyun grupları, 6-12 ve 12 yaş üzeri oyun grupları, kırtasiye ve lüks kırtasiye çeşitleri, kız-erkek ve pilli-pilsiz oyuncak grupları bulunmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 thoughts on “Hayal Dünyası Oyuncak 34. mağazasını açtı”

  1. HAFTA SONU GAZİANTEP REAL HAYAL DÜNYASINA BEBEĞİMİZE OYUNCAK ALMAK İÇİN GİTTİK.MAĞAZAYI DOLAŞTIKTAN SONRA BEBEĞİMİZE 8.500 TL. LIK PROMOSYONDAN BEBEK ARABASI ALDIK.KASAYA GELDİĞİMİZDE UZUN Bİ KUYRUK VARDI.NE HİKMETSE İLK AÇIKLIĞINDA 2 KASA ÇALIŞIR İKEN, TEK KASA ÇALIŞIYORDU HADİ BUNUDA GEÇTİK.SIRA BİZEGELGİ BARKOTU MAKİNA OKUMUYOR BAŞKA GETİRİN.YA SABIR GİTTİK İKİNCİYİ GETİRDİK,BARKOT OKUMUYOR BAŞKA GETİRİN.NE BU YA.VATANDAŞ ÜRÜN ALIR BOZUK PARA YOK.PARAYI BOZDURDA GEL.MAHALLA DÜKKANIMI ORASI ANLAMADIM.NEDEN 1 KASA ÇALIŞIYOR BU KADAR KİŞİYİ NEDEN KUYRUK SIRASINDA BEKLETİYOSUNUZ DENİLSİĞİ ZAMAN BAKIŞLAR AYRI BİŞEYDİ ZATEN.MÜŞTERİLER MEMNUN DEĞİL.BU ŞEKİLDE OLMAMALI.SİZ BİR SEKTÖR OLARAK BU TÜR RAHATSIZLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMELİSİNİZ.HEDEFİNİZ GÜLER YÜZ,HİZMET,ANLAYIŞ OLMALI….BUNLARI DİKKATE ALIRSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM.

  2. ŞUNU EKLEMEK İSTİYORUM.OYUNCAĞİMIZI ALMADAN ÇIKTIK.

Bir yanıt yazın