Türk işletmelerin ABD New York Eyaleti’yle iş imkanları ve onlara ulaşma yollarının anlatacağı seminer, 3 Kasım günü İstanbul’da bulunan New York Eyaleti Yatırım ve Ticaret Ofisi’nde gerçekleştirilecek. New York Eyaleti üst düzey temsilcilerinin bulunacağı seminerde, NY Eyaleti başkenti olan Albany’nin Ticaret ve Yatırım Geliştirme Direktörü Gerald Shaye’de konuşmacılar arasında olacak. Seminerde Göçmenlik Avukatı Leslie Thiele, ABD’de göçmenlikle ilgili detaylı bilgiler anlatırken, NY Eyaleti Yatırım ve Ticaret Ofisi Yöresel Direktörü ve NY İstanbul Ofisi Vali Temsilcisi Ally Ayşe Gündüz, ofis hakkında bilgiler verecek.

Seminerde, Türk işletmelerine büyük iş fırsatları sunması beklenen 6,9 milyar dolarlık büyüklüğüyle göz kamaştıran Global Foundries hakkında da bilgiler aktarılacak. Şu anda Amerika’nın en büyük özel yatırım sayılan Global Foundries projesi; nano teknoloji ve mühendislik alanında dünyada eşi olmayan bir teknoloji bölgesi. İstanbul’da düzenlenen ücretsiz seminer, Amerika’ya yatırım fırsatları arayan Türk KOBİ’lerin aynı zamanda teknolojinin merkezine de ulaşmasını sağlayacak.

Seminere katılacak olanların infonewyorkistanbul@gmail.com adresine şirketleriyle ilgili iletişim bilgilerini aktarmaları gerekiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın