Dünyanın önde gelen sentetik yağ üreticisi ExxonMobil, sektör gelişimine destek olmayı hedeflediği, sanayi sitelerindeki ustalara eğitim projesi için bu kez Denizli ve Aydın?daydı.

İş dünyasının can damarlarından biri olan sanayi sitelerindeki ustalara eğitim projesi kapsamında, Mobil Oil Türk ve yetkili distribütörü Makyağsan?ın katkılarıyla Denizli ve Aydın?da gerçekleştirilen seminerlerde, bölgedeki yağlama servisleri, satıcılar ve ustalara son ürünler ve teknolojiler hakkında bilgi verdi. Seminerler kapsamında, gelişen araç teknolojilerine bağlı olarak, otomotiv yağlarında meydana gelen son değişimler, bu değişimlerin yanı sıra araçlar için doğru motor yağlarının nasıl seçilmesi gerektiği anlatıldı ve Mobil?in üstün özelliklere sahip tam sentetik yağların tanıtımı yapıldı.

Seminer, Genel Müdür John Benson’ın açılış konuşmasıyla başlayıp, Mobil Oil Türk Otomotiv Saha Mühendisi Kerem Kaynar’ın eğitimi ile devam etti. Özellikle ustaların bilgili olmasının öneminin altını çizerek, artan rekabet ortamında tüketicinin güvendiği ustaya arabasını emanet ettiğini belirten Kerem Kaynar, bu güvenin oluşmasında ustanın bilgili olmasının önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Kaynar, bilgisi sayesinde müşterilerine güven veren ustanın, müşteri devamlılığını ve böylece işletmesinin uzun ömürlü olmasını sağladığını da sözlerine ekledi. Seminerde söz alan eski ustalar da bugüne kadar işletmelerini ayakta tutan etkenin, devamlı müşterileri olduğunu ve bu devamlılığın da güven duygusu ile oluştuğunu belirtti.

Seminerde, Mobil 1 tam sentetik yağ serisinin özellikleri, karşıladığı uluslararası şartnameler ve marka onayları ve Mobil 1?in üstün performansını ispatlayan gerçek hayat öyküleri sektörle paylaşılırken, ustalara araçların kullanım koşullarına ve ihtiyaçlarına göre hangi viskozitede Mobil 1?i nasıl seçebilecekleri ve bu viskozite seçimlerinin aracın performansını nasıl etkileyeceği aktarıldı. Mobil 1?in motor sporlarına katılımı ve başarıları ustalar tarafından ilgi ile karşılandı. Seminerde ayrıca, Mobil 1’in fabrika dolumlarından başlayarak yenilenen teknolojilere göre üretilen yeni ürünlerinin faydaları ve özellikleri anlatıldı. Özellikle yeni nesil araçlarda bulunan emisyon sistemleri ve üstün motor koruması için üretilen Mobil 1 ESP 5W-30?un, DPF’li (Dizel Partikül Filtresi) yeni nesil araçlarda DPF’in ömrünü uzattığı belirtildi. Ayrıca katılımcıların da katılımı ile ilk çalışma anında tam sentetik Mobil 1 serisi yağların ne kadar hızlı akabildiğini gösteren, ?soğukta akış? deneyi canlı olarak gerçekleştirildi.

Tam sentetik Mobil 1 ESP Formula 5W-30 üstün motor koruması ve yakıt ekonomisini aynı anda sunabildiği gibi, VW, Porsche, Daimler Chrysler MB, BMW ve Peugeot gibi araç üreticilerden de özel onay almış bir motor yağı olarak tanınıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın