İş hayatında aktif olan kadınlar için iş sonrası ikinci bir mesai de evde başlıyor. Evde bekleyen işler yüzünden kadınların kendilerine ayıracak vakti neredeyse hiç kalmıyor. Ev işleri içinde en çok vakti alan ve oldukça zahmetli olan ütü işini kadınların omuzundan alarak, kendilerine daha çok zaman ayırmalarına katkıda bulunmak isteyen Dry Clean Express firması, kadın müşterilerine özel “ Mutlu Ütü Günleri “ kampanyası başlattığını açıkladı.
ULUSLARARASI TİCARET ODALARI VE KONSOLOSLUKLAR BULUŞTU
Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın koordinasyonunda İstanbul’da bulunan Uluslararası Ticaret Odaları ve Konsoloslukların katılımıyla düzenlenen “Back 2 Business” etkinliğinin beşincisi gerçekleşti. Birlieşik Krallık Konsolosluğu’nun tarihi Pera Binasında Başkonsolos Leigh Turner’ın ev sahipliğinde bir araya gelen UKTI–Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı, ABD Konsolosluğu Ticaret Ofisi, Almanya Başkonsolosu Georg Birgelen, Avusturya Konsolosluğundan Ticari Komisyon Üyesi George Karabaczek, Hollanda Başkonsolosluğundan Başkonsolos yardımcısı Hester Jonkman, İsviçre Başkonsolosluğundan Başkonsolos yardımcısı John Ruhoff, UKVI, British Council, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası, Türkiye’de İtalyan Ticaret Odası, Türkiye’de Fransız Ticaret Odası, Türkiye’de Amerikan Şirketler Derneği (AmCham), Dutch Business Association’dan diplomatik temsilciler, uluslararası kuruluşların yetkilileri ve iş dünyası temsilcileri hazır bulundu.
Toplantının ev sahipliğini yapan Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın Başkanı Chris Gaunt, 2013 yılında başlattıkları bu buluşmayı talep görmesi üzerine tekrarlamaya devam ettiklerini söyledi. Bu tür sosyal ortamda gelişen uluslararası dostlukların yeni ticari girişimlerin de doğmasına daha kolay fırsat yaratabildiğini vurguladı.
Katılımcılar, görüş alışverişinde bulundukları bu tür sosyal ortamların ticari ilişkilerin uluslararası vizyonuna katkı sağladığını ifade ederek, etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.
Uluslararası ticareti güçlendirecek yeni proje ve ortaklıklara zemin hazırlayan bu özel toplantıya Türkiye İş Bankası’nın desteği renk kattı. İkramlarda, Aktivitem, HHB Expo, Hacıbekir lokumları ve Kurukahveci Mehmet Efendi de geceyi güzelleştiren dokunuşlara imza attılar.
İndirimli Ütü Fırsatı
Kadınlar Günü’ne özel başlatılan “ Mutlu Ütü Günleri “ kampanyası 8-18 Mart 2016 tarihleri arasında Dry Clean Express’ in tüm şubelerinde indirimli ütü hizmeti olarak sunulacak. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avşar kampanya ile ilgili şöyle konuştu; ‘Kadınlar bir evin düzenini sağlarken her işe koşar ve bu süreçlerde kendilerini fazlasıyla yorarlar. Bizim için çok değerliler. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri kendi olanaklarımız içinde gösterebilmek adına ütü yükünü üstlendik ve bu kampanyayı geliştirdik. Bu kampanya ile zaten bütün gün çalışıp eve yorgun gelen kadın, bir de ütü ile uğraşmayacak. Ütü işini üstlenerek kadınlarımızın kendilerine ve sevdiklerine daha çok vakit ayırmalarına katkıda bulunmayı istiyoruz’.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın