Cep telefonlarına yönelik sunduğu güvence hizmet paketiyle, sektörde bir ilki gerçekleştiren Cepkask firması, bayilik ağını hızla büyütmek üzere, bölge distribütörlükleri oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz yıl iki milyonun üzerinde cep telefonu ve elektronik cihaz kullanıcısına hizmet veren Cepkask A. Ş.’nin Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, 2016 yılında pazarda büyüme yaşanacağını belirterek, hedeflerinin 4 milyon cep telefonu kullanıcısına hizmet vermek olduğunu söyledi.
“10 Kullanıcıdan 4 ‘ü Cepkask Soruyor “
Bayi kanalı ve e-ticaret sitesi ile hizmet satışında bulunduklarını belirten Gülgeç; bayilerden ve dağıtım kanallarından gelen geri bildirimlere göre 10 kullanıcıdan en az 4’ünün, bir cep telefonu satın alırken Cepkask hizmet paketi sormasının büyüme ve marka bilinirliklerinin geldiği noktayı gösteren güzel bir gelişme olduğunu belirtti. Türkiye’nin her bölgesindeki cep telefonu kullanıcısına ulaşmak istediklerini belirten Tayfun Gülgeç şöyle konuştu: ‘İzmir bölge temsilciliği ve Kıbrıs ortaklığından sonra Cepkask müşterilerinin taleplerini değerlendirdik. Yönetim kararı alarak, özellikle; Orta Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde distribütörlükler oluşturma kararı aldık. Gelen işbirliği taleplerini değerlendirmeyi sürdürüyoruz. Sektörde ilkleri başlatan ve 12 yıldır sürdüren bir marka olarak hem cep telefonu kullanıcılarının, hem de bayilerin yüzünü güldürüyoruz’ dedi.
Tayfun Gülgeç, 12 yıldır her sene büyüyerek, bayilerine büyük kazanç sağladıklarını, verecekleri bölge distribütörlükleri ile satış yapan firmalara yeni bir inovasyon ve iş hacmi yaratacaklarını söyledi. Gülgeç, Anadolu’nun farklı bölgelerindeki cep telefonu bayilerinin büyük metropollerde ki benzerleri gibi Cepkask hizmet paketi satarak ek kazanç sağlayabileceğini, cep telefonu satın alan bölge halkının ise akıllı telefonlarının başına gelebilecek kullanıcı hatalarına yönelik güvence hizmet almanın farkını yaşayabileceklerini sözlerine ekledi. Tayfun Gülgeç, yaygın Cepkask bayi ağına sahip Marmara ve Ege bölgesi haricindeki diğer bölgelerde de hali hazırda cep telefonu veya aksesuarı satışını yapan, yatırım yapabilme gücüne sahip dağıtıcı adaylarının değerlendirildiğini belirtti. Ayrıca en yoğun çok talep aldıkları Ankara, Samsun, Trabzon, Kayseri, Malatya, Konya, Adana, Antalya, Urfa ve Van gibi illerde faaliyette bulunan bayi ve dağıtıcılar ile görüştüklerini dile getirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın