HB_Jar_190g

Hero Baby yeni logosunda ‘Doğadan Gelen İyi Besinler’den esinlendi

Hero Baby, tüketicisini yeni logosu ve kullanımı kolay yeni cam kavanoz tasarımları ile buluşturuyor. Hero Baby yeni logosuyla sağlıklı yarınlar için kaliteli, doğal ve iyi beslenmeye işaret ediyor.

Dünyanın önde gelen bebek maması üreticilerinden Hero Baby’nin sektöre getirdiği yenilikler devam ediyor. Avrupalı Hero kurulduğu 1886 yılından bugüne ilk kez logosunu değiştiriyor. Bebek beslenmesine uygun, kontrollü tarım ile yetiştirilen meyve, sebze ve tahıllar ile üretim yapan Hero Baby, doğadan gelen iyi besinleri logosuna taşıdı. Kavanoz mamalarının ambalajlarını da yenileyen Hero Baby, anneleri lezzetli ve sağlıklı ürünleri ile artık yeni ambalajlarında buluşturuyor.

Doğanın saflığı ve cömertliğini sunuyor

Kaliteli ve güvenli gıda üretme misyonunu markanın yeni görsel kimliğiyle de harmanlayan Hero Baby, doğanın saflığı ve cömertliğini bebeklere yeni ambalajında sunmaya devam edecek. Kontrollü tarımla yetiştirilen, olgunlaşmış meyveler dalından zamanında toplanarak, bebeklere uygun hassas denetimlerden geçirilerek hazırlanıyor. Hero Baby bebekler için hiçbir aroma, renklendirici, koruyucu katkı maddesi ve tarım ilacı içermeyen lezzetli mamalar sunuyor. Hero Baby annelerin pratik kullanımları için özel olarak geliştirilen ağız ve alt kısımları genişletilmiş yeni kavanozlarını çevreye saygılı camlardan üretiyor. Hero Baby vakumlu kapak teknolojisiyle de ürün güvenliğini ön planda tutuyor.

Yeni logosuna ilk olarak kavanoz mamalarında geçiş yapan Hero Baby, 2015 yılı içinde tüm ürünlerinde ve iletişim mecralarında yeni logosunu kullanmaya başlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın