Halil ÖNCÜ-MANAVGAT >> Rusya’nın Rostov –On-Don kentinde yaşayan Anton Umantsev ile İuliia Kobchenko balayı için Club Nena’yı seçti. Balayı çiftlerinin tercih noktası olan Manavgat Kızılağaç’ta yer alan Club Nena Tatil Köyü son olarak da Rus bir balayı çiftini ağırladı. Gelinlikleri ve damatlıkları ile otelde dolaşarak fotoğraf çekimleri yapan çifte ilgi büyük olurken, Club Nena Otellerinin sahibi Nevin Akçelik’de çift ile yakından ilgilendi. Rusya’nın Rostov –On-Don şehrinde İnşaat Mühendisi olarak çalışan Anton Umantsev ( 25 ) ile Yönetici sekreterliği yapan İuliia Kobchenko ( 24 ) Rusya’daki düğünlerinin ardından soluğu Antalya Managat Kızılağaç’da bulunan Club Nena’da aldılar. İlk defa geldikleri Antalya’da ve özellikle balayı yapacakları Club Nena’da ilgi ile karşılanan çift teşekkürlerini sunarken, oteli de çok beğendiklerini ifade ettiler. Yakın ilgi karşısında şaşkına dönen çift, “ Bu kadar ilgi göreceğimizi hiç beklemiyorduk. Türk misafirperverliğini burada yaşıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dediler. Club Nena Otellerinin Sahibi Nevin Akçelik de her misafiri ile ilgilendiği gibi Anton Umantsev ile İuliia Kobchenko çifti ile yakından ilgilendi. Kendilerini kutlayan Akçelik, “ Otelimizde dünyanın dört bir tarafından misafir ağırlıyoruz. Özellikle balayı çiftlerimiz otelimize büyük ilgi gösteriyor. Son olarak da Rusya’dan gelen genç balayı çiftimizi otelimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor onlara güzel, mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı diliyorum” dedi.
Rusya’nın Rostov –On-Don kentinde yaşayan Anton Umantsev ile İuliia Kobchenko balayı için Club Nena’yı seçti.

Halil ÖNCÜ-MANAVGAT >> Rusya’nın Rostov –On-Don kentinde yaşayan Anton Umantsev ile İuliia Kobchenko balayı için Club Nena’yı seçti.

Balayı çiftlerinin tercih noktası olan Manavgat Kızılağaç’ta yer alan Club Nena Tatil Köyü son olarak da Rus bir balayı çiftini ağırladı. Gelinlikleri ve damatlıkları ile otelde dolaşarak fotoğraf çekimleri yapan çifte ilgi büyük olurken, Club Nena Otellerinin sahibi Nevin Akçelik’de çift ile yakından ilgilendi.

Rusya’nın Rostov –On-Don şehrinde İnşaat Mühendisi olarak çalışan Anton Umantsev ( 25 ) ile Yönetici sekreterliği yapan İuliia Kobchenko ( 24 ) Rusya’daki düğünlerinin ardından soluğu Antalya Managat Kızılağaç’da bulunan Club Nena’da aldılar. İlk defa geldikleri Antalya’da ve özellikle balayı yapacakları Club Nena’da ilgi ile karşılanan çift teşekkürlerini sunarken, oteli de çok beğendiklerini ifade ettiler. Yakın ilgi karşısında şaşkına dönen çift, “ Bu kadar ilgi göreceğimizi hiç beklemiyorduk. Türk misafirperverliğini burada yaşıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Club Nena Otellerinin Sahibi Nevin Akçelik de her misafiri ile ilgilendiği gibi Anton Umantsev ile İuliia Kobchenko çifti ile yakından ilgilendi. Kendilerini kutlayan Akçelik, “ Otelimizde dünyanın dört bir tarafından misafir ağırlıyoruz. Özellikle balayı çiftlerimiz otelimize büyük ilgi gösteriyor. Son olarak da Rusya’dan gelen genç balayı çiftimizi otelimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor onlara güzel, mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı diliyorum” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın