55TL_KDVDAHİL_300 ml NanoClearAg

Okullar açıldı, çocuklar mikroplara ve hastalıklara daha açık hale geldi. Çözüm ise ‘nano gümüş’te..! Türkiye’de geliştirilen ve nano gümüş içeren NanoClear AG ile tek seferde hem mikropları yok etmek hem de 3 aya yakın süre ile mikrop, virüs ya da mantarları ortamdan tamamen uzak tutmak mümkün!

Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının hastalıklara açık bir hale gelmesinden endişelenen ailelerin imdadına ‘NanoClear AG’ yetişiyor. Okul servisleri, sınıflar, kantinler, spor salonları gibi öğrencilerin birlikte olduğu; mikrop, mantar ve virüslerin hızla üremesine uygun alanlarda, kolaylıkla uygulanabilen antibakteriyel dezenfektan NanoClear AG ile çocukların hastalıklara yakalanmasının ve hastalıkları birbirlerine bulaştırmalarının önüne hem sağlıklı, hem de pratik bir şekilde geçmek mümkün…

15TL_KDV_DAHİL_50MLpngOkulları süpürmenin, sıraları, masaları ya da sandalyeleri silmenin kalıcı hijyen sağlamadığına; mikrop, mantar ve virüslerin üremeye devam ettiğine dikkat çeken uzmanlar, çevreye ve insanlara zarar veren kanserojen içerebilen kimyasallardan uzak durulması gerektiğinin altını çizmektedirler. Nano gümüş teknolojili antibakteriyel ve koku giderici sprey NanoClear AG’nin uygulandığı alanlarda mikroorganizmalara hemen etki ederek 3 aya yakın bir süre antibakteriyel koruma sağladığı, Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı akredite laboratuarlarında test edilip onaylanmıştır.

1 litre ile 25 dakikada hijyen!

Türkiye’de konusunda ilk ve tek Türk Standartlarına uygun olarak üretilen, T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı,  antibakteriyel dezenfektan NanoClear AG, patentli özel formülü sayesinde adeta bir mıknatıs etkisi yaratarak çevrede ve havada asılı kalan mikro organizmalar ile küf sporlarını kendine çekip yok ederek kullanıcılara bir ilki de sunuyor. Ayak, ter, küf, nem gibi organik kökenli kokuları ve sigara kokusunu da yok ettiği belirlenen NanoClear AG’nin, 1 litresi ile yüz metrekarelik kapalı bir alanı yaklaşık 25 dakikada antibakteriyel hale getirmek mümkün…

NanoClear AG, herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaması ve kimyasal bileşik içermemesi sayesinde sağlıklı bir çözüm sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın