Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) işbirliğiyle 21-22-23 Ekim 2010 tarihleri arasında ?Yatırımcı İlişkileri İçin Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Kurumsal Yönetim Sertifikasyon Eğitimi? düzenliyor. Üç gün sürecek eğitim TSPAKB eğitim salonlarında verilecek.

Eğitim süresince, mevzuat kapsamındaki düzenlemelerin nitelikleri, SPK’ya raporlama, kamuyu aydınlatma, kâr dağıtımının ana unsurları, SPK düzenlemeleri, halka açılma süreci sonrasında SPK ile ilişkiler, SPK ile ilişkilerde yatırımcı ilişkilerinin rolü, İMKB?nin kamuyu aydınlatmaya dair görev ve yetkileri gibi konular uzmanlar tarafından katılımcılara aktarılacak.

Eğitim sonunda katılımcılar sertifika sahibi olabilmek için sınava tabii tutulacak.

TÜYİD ve TSPAKB üyelerinin yanı sıra dışardan katılımcılara da açık olan eğitim için başvuruların TSPAKB’nin https://eys.tspakb.org.tr/basvuru/ internet adresinden erişilen Eğitim Yönetim Sistemi üzerinden yapılması gerekiyor.

Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), Türkiye?de yatırımcı ilişkileri konusunda mesleki standartların uluslararası düzeye taşınmasına katkı sağlamak amacıyla kuruldu. Dernek, Türkiye?de mevcut pay sahipleri ve potansiyel yatırımcılar ile ilişkiler alanında faaliyet gösteren uzmanların mesleki tecrübelerini artırarak, kurumlarının yüksek performanslı, rekabetçi ve uluslararası yönetim ilkelerine sahip, paydaşlarına en fazla değer yaratan kurumlar haline gelmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın