İstanbul herkesin gözdesi olmakla birlikte ömrünü geçirmek isteyenler için geçmişe dayalı bir tarihi olan şehirdir. İstanbul’un ilçeleri İstanbul’u oluşturduğu için her biri birbirinden kıymetli ilçelerdir. İstanbul’un gözdelerinden biri kuzeyinde Eyüp ve Beşiktaş civarında bulunan Sarıyer’dir. İstanbul Sarıyer’de gezintiye çıktığımızda kiralık ya da satılık arsa dükkân ev gibi ilanları pek çok yerde görebiliriz.
Ancak İstanbul’un her metrekaresi bir servet değerinde olduğu için normal bir şehre göre fiyatlı olmaktadır. Ama buna yani İstanbul’da kalmaya niyetli olan bunu elbette düşünmeyecektir. Emlakçılarla görüştüğümüzde sarıyerde satılık daireler olarak görüşüldüğünde karşımıza mekân ve yapım özelliği olarak değişik fiyatlar çıkacaktır.
Elbette bu fiyatlar cebimize göre seçeceğimiz ev ya da arsanın şeklini belli edecektir. İstanbul Sarıyer’de satılık daireler şeklinde internet sitelerinden de bilgi alınabilir. Ancak bu yazımızda detaya çok fazla giremeden yüzeysel geçmekteyiz. İstanbul sarıyer kiralık daire olarak da kalınabilecek bir mekândır. Özellikle dışarıdan gelen ziyaretçiler için Sarıyer kiralık daire bulunabilecek bir ilçedir.
İstanbul’da arsa bulmak zor olsa da yine de satılık arsa sarıyer ilçesinde bulmak mümkündür. Özellikle İstanbul’un kuzeyinde kalması nedeniyle yoğunluk yaşanmadığını düşünürsek satılık arsa Sarıyer için bulmak zor olmayacaktır.
Sarıyer’den ve aynı ilçede satılık kiralık arsa ve dairelerden bahsettik. Her keseye uygun mekân bulunabilen Sarıyer İstanbul’a ait olması nedeniyle kıymetini her zaman koruyacaktır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın