Önümüzdeki yıl Alman fuarcılık devi Messe Münih ile birlikte düzenlenecek olan Logitrans Transport Lojistik Fuarı 4. kez kapılarını açıyor. 4-6 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 11. Salonda ziyaretçileriyle buluşacak olan Logitrans hakkında bilgi veren Fuar Müdürü Altınay Bekar, çok iddialı. ‘Münih ile Şanghay arasındaki 8.800 kilometrelik mesafede kendi alanında en büyük fuar Logitrans Transport Lojistik Fuarı olacak” diyen Bekar şunları söyledi:

?Logitrans’ın ulusal tanınmışlık düzeyi bir yana, katılımcı kitlesinden de görüleceği gibi uluslararası bir saygınlığı bulunuyor. Yabancı kökenli transport lojistik şirketlerinin katılım taleplerinden de bunu görüyoruz. Ziyaretçilerimizi çok zengin bir fuar içeriği bekliyor. Herkesin iş yapacağı, herkesin aradığını bulacağı bir lojistik etkinlik sergiliyoruz.?

Logitrans Transport Lojistik Fuarı

4. Logitrans Transport Lojistik Fuarı, EKO Fuarcılık tarafından 4-6 Kasım 2010 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Logitrans Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü Parti lojistik şirketleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri,  tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor. Sektörün endüstriyel ayağından ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri ile depo ekipmanları, yazılım ve otomasyon çözümleri, araç takip ve filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuarları ile çekiciler fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın