CNR Expo?da bu yıl 13. kez düzenlenen ve 554 firmanın katıldığı MÜSİAD Fuarı kapılarını açtı. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem tarafından açılan fuar, İslam dünyasını bir araya getirdi.

MÜSİAD Fuarı?na ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduklarını belirten CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, dünya ekonomisinin hala krizle sarsıldığı bu dönemde Türkiye’nin sağladığı ticari başarıların tüm ülkelerin dikkatini çektiğini söyledi. Bu başarıda son yıllarda Orta Doğu ve diğer ülkelerle kurulan güçlü siyasi ilişkilerin de büyük rol oynadığına dikkat çeken Erem şunları kaydeytti:

“İşte bugün MÜSİAD?ın düzenlediği bu büyük organizasyon bunun en önemli örneklerinden biri… 65 ülkeden 3 bini aşkın işadamını biraraya getiren ve İslam iş dünyasını buluşturan dünyadaki en büyük organizasyon niteliğini taşıyan MÜSİAD Fuarı ve International Business Forum (IBF), her yıl katlayarak büyüttüğü başarısıyla ekonomimize ciddi anlamda katkıda bulunuyor. CNR’ın da bu büyük organizasyona başarıyla ev sahipliği yapıyor.?

Yurtiçi fuarlara katılım desteklenmeli

Fuarcılık sektörünün bugün geldiği noktayı çok başarılı bulduğunu ifade eden CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut ise “Dünya üzerinde adı fuarlarla anılan birçok kent var. Hamburg, Verona, Düsseldorf bunlardan bazıları. Ama her bölgenin fuarcılıkta bir ömrü vardır. Türkiye ve özellikle İstanbul bu konuda çok avantajlı. Önümüzdeki 20 yılda Türkiye dünyanın fuar merkezi olabilir. Olacaktır” dedi. Yurtdışında düzenlenen fuarlara katılan firmalara Dış Ticaret Müsteşarlığı’nın büyük destek sağladığına dikkat çeken Bulut, “Bu desteklerin faydaları da görülüyor. Aynı desteğin yurtiçi fuarlara katılan firmalara da sağlanmasıyla sektör çok daha ileri noktalara taşınacaktır” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın