Avea Prime Cup 2014  (4)

Avea’nın özel müşterilerine yönelik zengin içerikli ve ayrıcalıklı teklifler sunarken hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltan markası Avea Prime, seçkin etkinlik ve organizasyonlarıyla ses getirmeye devam ediyor.

Avea Prime’ın kış sporlarına ilgi duyan müşterileri için 15 Mart tarihinde Erzurum Pakandöken’de düzenlediği Avea Prime Cup 2014’te, kayak ve snowboard tutkunlarının yanı sıra 11 kez Kadınlar Türkiye Snowboard Şampiyonu olanÇiçek Güney ve 7 kez Erkekler Türkiye Snowboard Şampiyonu olan Memet Güney de yarıştı.

Avea Bireysel Segment Yönetim Direktörü Zeynep Emre Manço’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avea Prime Cup 2014, Türkiye’nin en prestijli kayak merkezlerinden Erzurum Palandöken Xanadu Snow White Otel’in FIS onaylı pistlerinde yapıldı. Gece düzenlenen kayak ve snowboard yarışlarıyla etkinlik, heyecan ve rekabetin bir arada yaşandığı birbirinden eğlenceli görüntülere sahne oldu.

AVEA Prime Cup 2014: “Spor, heyecan ve eğlencenin en keyifli hali”

Türkiye’nin gece kayak yapmaya en müsait kayak pistinde düzenlenen yarışlarda izleyiciler, yaşanan rekabete büyük bir heyecanla eşlik etti. Kış sporlarının en çok ilgi gösterilen iki branşı olan kayak ve snowboard dallarında ve dört farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda birbirinden iddialı isimler kıyasıya mücadele ettiler.

Avea Prime Cup 2014’te, en fazla milli kayakçı olma unvanına sahip ve Türkiye eski şampiyonu Fatih Kıyıcı, Erkekler Slalom yarışında birinci olurken, 11 kez Kadınlar Türkiye Snowboard Şampiyonu olan Çiçek Güney ile 7 kez Erkekler Türkiye Snowboard Şampiyonu Memet Güney de kendi branşlarında zirveyi kimseye bırakmayarak galibiyetin tadını çıkardılar.

“Avea Prime Cup 2014”, kayak ve snowboard tutkunlarına yeteneklerini sergileyerek rekabet etme fırsatı sunarken; katılımcılar, yarışlar sonrasında gerçekleştirilen barbekü partisinde birbirinden lezzetli yemeklerle etkinliğin tadını doyasıya çıkardı. Özel DJ ve perküsyon performanslarıyla birlikte devam eden etkinlikte eğlencenin dozu bir an bile düşmedi.

Hayatın tadı Avea Prime ayrıcalıklarıyla çıkıyor!

Avea Prime markası ile müşterilerine sıcak samimi ve ayrıcalıklarla dolu bir dünya sunduklarını, Avea Prime Cup 2014’ün de bu vizyonla gerçekleştirildiğini belirten Avea Bireysel Segment Yönetim Direktörü Zeynep Emre Manço;“Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de gerçekleştirdiğimiz ‘Avea Prime Cup 2014’ etkinliği ile kış sporlarına meraklı müşterilerimize kayak tatilinde keyif ve eğlence dolu anlar yaşatmayı hedefledik. Önümüzdeki dönemde de farklı alanlarda ses getirecek benzer etkinliklerle müşterilerimize hayatın her anının tadını çıkarabilecekleri, kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissedecekleri bir dünya yaratmaya devam edeceğiz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın