2013 yılını başarılı bir performansla kapatan Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, başarısını ve gelecek dönem hedeflerini çalışanları ile paylaştı. Bu kapsamda Türkiye’nin 77 ilinden mağaza ve operasyon yöneticileri ile merkez ekibi, Geleneksel TeknoSA Başlama Vuruşu Toplantısı için Antalya’da buluştu.

TeknoSA’dan yapılan yazılı açıklamaya göre,  900 kişinin bir araya geldiği, TeknoSA ekibinin, hem başarılarını kutlayıp, hem de önümüzdeki dönem yol haritalarını netleştirdiği  “Geleneksel TeknoSA Başlama Vuruşu Toplantısı”na Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman ve TeknoSA İcra Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda çalışanların gönüllülüğü esasına dayalı bir sosyal sorumluluk projesinin de tohumları ekildi. Çocukların hayatlarındaki mutlu anlara ortak olmanın hedeflendiği gönüllü programında, çalışanlar, çocuklar için bisikletler yaptı.  TeknoSA çalışanları bisikletleri özel bir organizasyonla çocuklarla buluşturdu. Mağazalar ve merkez çalışanlarının katılımıyla projenin Türkiye çapında devam ettirilmesine karar verildi.

Toplam 5 gün süren organizasyonun sloganı “Biz 1 Olunca” olarak belirlenirken, toplantı kapsamında TeknoSA’nın başarısında, Türkiye’nin farklı noktalarındaki tüm çalışanların sinerjisinin esas olduğuna dikkat çekildi.  Organizasyon süresince vizyon ve hedef toplantılarının yanı sıra LG, TP Vision ve Intel’in katkılarıyla aktiviteler düzenlendi ve teknoloji buluşmaları gerçekleşti. Çalışanlarla gelecek dönem hedefleri paylaşılırken, TeknoSA’nın odaklandığı stratejiler üzerinde duruldu.

Açıklamada, yetkililerin toplantıda yaptığı konuşmalar da yer aldı.

Organizasyonda çalışanlara seslenen Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, 2013 yılındaki ekonomik konjonktür içinde TeknoSA’nın büyüme performansından çok memnun olduklarına dikkati çekerek, “TeknoSA, her yıl olduğu gibi geleneği bozmayarak bu yıl da sektörün üzerinde büyüdü. 2013 yılını, yüzde 27’lik büyüme ve 3 milyar lira ciro ile kapattık. Teknoloji perakende pazarının yüzde 38’ine sahip olduk. Bu başarıda TeknoSA ailesinin her bir ferdinin özverili çalışması var, hepinizi tebrik ediyorum. Ülkemize ve sizlere olan güvenimiz çerçevesinde, geçtiğimiz yıldan daha zor geçmesi beklenen 2014 yılı için yatırım ve büyüme planlarımızı aynen koruyoruz. Kesintisiz müşteri deneyimi için tüm satış kanallarımıza yatırım yapmayı, 1500 kişiye daha istihdam sağlamayı ve yılsonunda 4 milyar liralık büyüklüğe ulaşmayı hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, da toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“2013 yılındaki üstün performansınız nedeniyle tüm çalışanları kutluyorum. Sizlerin özverili çalışmalarıyla TeknoSA’mız bu yıl da sektördeki açık ara liderliğini sürdürdü. Tüm hedeflerimize ‘bir olarak, birbirimize kenetlenerek ulaştık’. 2014 yılındaki büyüme planlanımızda kesintisiz müşteri deneyimine odaklanacağız. Çoklu kanal perakendeciliği, dijitalleşmenin getirdiği imkanlarla bütün kanalların entegre çalışmasını sağlıyor. Müşteriyi kanal bağımlı yapıdan marka bağımlı hale getiriyor ve sadakati artırıyor. TeknoSA müşterilerinin eğilimlerinden aldığımız veriler bizim bu anlamda yaptığımız yatırımların çok isabetli olduğunu destekliyor. TeknoSA olarak teknolojiye ihtiyaç duyulan her an, her yerde, her noktada olacağız. 2014 yılında mağaza yatırımlarının yanı sıra çoklu kanal stratejimiz için toplam 60 milyon liralık yatırım yapacağız.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın