Fiat ticari araçlar mart ayında 18 bin liraya 18 ay 0 faizli kredi imkanıyla satışa sunuluyor.

Fiat açıklamasına göre, Tofaş çatısı altındaki Fiat, ticari araç modelleri için başlattığı avantajlı kampanyalarını mart ayında da sürdürüyor. Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle devam eden kampanyada, mart boyunca Fiat’ın 2013 veya 2014 model yılı Doblo, Fiorino, Pratico veya Ducato modellerinden birine sahip olmak isteyen ticaretin ustalarına, 18 bin liraya 18 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Yeni ticari aracına daha uzun vadeli krediyle sahip olmak isteyen müşteriler ise 35 bin liraya 48 ay yüzde 0,99 kredi fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında kredi seçeneklerine alternatif olarak, 2013 ve 2014 model tüm Fiat ticari araçlara nakit alımlarda anahtar teslim fiyatı üzerinden 1.000 liralık indirim de sağlanıyor.

Fiat ayrıca 31 Mart’a kadar sürecek özel bir kampanya ile Ducato Minibüs ve Otobüs modellerinde, 600 lira değerindeki krom kaplama kapı kolu, krom kaplama ayna kapağı, krom kaplama bagaj çıtası ve krom kaplama ön panjurdan oluşan Krom Aksesuar Seti’ni hediye ediyor.

Fiat’ın, 2013 model yılı ticari araçları için uyguladığı “Model Yılı Kampanyası” mart ayında da devam ederken, kampanyada Yeni Doblo, Fiorino, Pratico ve Ducato modellerinde 4 bin liraya varan indirim imkanı sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın