Küresel rekabet ortamında Türk KOBİ’lerin bilişim teknolojilerini kapsamlı ve etkin kullanımları artık bir zorunluluk. Ancak, yapılan araştırmalar ülke ekonomisinin işleyişinde çok önemli misyonu olan KOBİ’lerin teknolojik gelişmelerde, arzulanan hızda tepki veremediklerini ortaya koyuyor. Ülkemizde henüz 4 KOBİ’den sadece birinin web sitesi sahibi olduğu dikkate alınırsa, konunun önemi daha iyi anlaşılır. Ülke ekonomisini etkileyen sorunların masaya yatırılacağı platformlar oluşmasına katkıda bulunan Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) bu nedenle konuyu tartışmaya açacak ve gündemde tutacak “KOBİ’ler, İletişim ve Bilişim” başlıklı bir panel düzenliyor.

İş dünyasına özel panel

Bilişim sektörünün önde gelen firmalarını ve iş dünyasının karar vericilerini bir araya getiren CeBİT Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen ?KOBİ?ler, İletişim ve Bilişim? konulu panelin açılış konuşmasını EGD Başkanı Celal Toprak ve EGD Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Ünsalan yapacak. Uyumsoft Genel Müdürü Mehmet Önder?in yöneteceği panele; Hürriyet Gazetesi Ekonomi Editörü Sadi Özdemir, Çerkezköy Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ulkat, Sabah Gazetesi Ekonomi Muhabiri Metin Can, Sağlıklı Gıda Platformu Genel Koordinatörü Hüseyin Bozdağ, Yeni Şafak Gazetesi Perakende Editörü Şükrullah Dolu, Milliyet Gazetesi Ekonomi Muhabiri Nevit Donat, Garanti Bankası Ticari Kartlar Satış Pazarlama Müdürü Sinem Soğukçay ve kobipostasi.net Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Doğan konuşmacı olarak katılacaklar.

CEBİT Fuarı’nda gerekli altyapı oluşturuldu

?KOBİ?ler, İletişim ve Bilişim? konulu panel 6 Ekim 2010 Çarşamba günü, 14.30-15.30 saatleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi?ndeki Karadeniz Salonu?nda gerçekleştirilecek. EGD Başkanı Celal Toprak, “Ölçeği ne olursa olsun her kurumun mutlaka teknolojiye yatırım yapması gerekiyor. CEBİT Fuarı bünyesinde Ekonomi Gazetecileri Derneği olarak ‘KOBİ’ler, İletişim ve Bilişim’ konulu bir panel düzenliyoruz. Üyelerimizin; zor koşullarda ayakta kalmak, büyümek ve dünyaya açılmak durumunda olan KOBİ’lerimize daha sağlıklı haber aktarmaları için fuar kapsamında, basın odası koordinasyonu sağladık. Basın odasında arkadaşlarımızın haber geçmesi ile ilgili gerekli altyapı oluşturuldu. Hem KOBİ sahiplerinin hem de basınımızın değerli mensuplarının panele katılımını bekliyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın