İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD) 26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nü kalabalık bir topluluğun katılımıyla Renaissance Polat İstanbul Hotel’de kutladılar.

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Nevzat Er ve İGMD Başkanı Turhan Gündüz’ün ev sahibi olarak katıldığı kutlamalara Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız katıldı. Geceye ayrıca müsteşar yardımcıları Sezai Uçarmak, Remzi Akçin ve İsmail Yücel ile genel müdürler Cenap Ahçı, Harun Uslu, Hasan Köseoğlu, Abdullah Soylu ile Amerika ve Bulgaristan İstanbul Büyükelçileri, bakanlık bürokratları, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı.

CNN Türk haber spikerlerinden Burak Törün’ün sunuculuğunu yaptığı gecede, protokol konuşmalarından sonra Dünya Gümrük Örgütü’nün faaliyetleri hakkında özel bir sunum yapıldı.

Yaklaşık 400 davetlinin yer aldığı, folklor gösterileri ve fasıl eşliğinde müzik ile devam eden gecede; İGMD Başkanı  Turhan Gündüz’ün Dünya Gümrük Örgütü Liyakat Sertifikası’na layık görüldüğü açıklandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın