unnamed-88

Son 12 yıldır yaptığı çalışmalarla ve Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerinde sergilediği performanslarla elektronik müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan DJ Berna Öztürk, uzun bir aradan sonra yepyeni single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

2008 yazında yayımladığı “Dancing In The Sun” albümüyle Türkiye’nin ilk kadın DJ albümüne imzasını atan Berna Öztürk, 2013 yılını da yepyeni bir single çalışmasıyla sonlandırıyor. Ünlü DJ, önümüzdeki günlerde Sony Music etiketiyle yayımlanacak olan single’ında; 70’li yıllarda Seyyal Taner’in yorumuyla ünlenen, Türkçe sözleri Ülkü Aker tarafından yazılmış, müziği ise ünlü besteci Enrico Macias imzası taşıyan “Son Verdim Kalbimin İşine” şarkısını yepyeni düzenlemeleriyle seslendiriyor.

BERNA ÖZTÜRK İLK KEZ MİKROFON BAŞINDA!

Almanya, Hollanda, İngiltere, Filipinler, Mısır, Tayland, İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde sayısız performanslar gerçekleştiren, Türkiye’nin en tanınmış DJ’lerinden Berna Öztürk, bu single çalışmasında karşımıza ilk kez yorumcu kimliğiyle de çıkıyor. 1977 yılında “Hababam Sınıfı Uyanıyor” filminde de kullanılan bu unutulmaz klasiğin birbirinden hareketli ve enerji dolu üç farklı versiyonun bulunduğu EP’de; Berna Öztürk ve Batu Çaldıran düzenlemelerinin yanı sıra, şarkının Utkan Tunca Mix ve DJ Funky C ile ShadowEng Engin Özkan düzenlemeleri de yer alıyor.

Yepyeni imajıyla; albüm kapak fotoğrafı için Aslıhan Avcı’nın, basın fotoğrafları içinse Dilan Bozyel’in objektifinin karşısına geçen DJ Berna Öztürk“Son Verdim Kalbimin İşine” ile geçtiğimiz günlerde radyolar ve tüm dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerle buluştu.

DJ Berna Öztürk’ün kendi enerjisini ekranlara yansıttığı “Son Verdim Kalbimin İşine” önümüzdeki günlerde video klibiyle de ekranlarda olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın