Brisa, ağır ticari araçlara yönelik yeni satış ve servis zinciri ProPratik’in ilkini İzmir’de açtı.

Bornova ilçesindeki, ProPratik mağazalarında, Bridgestone ve Lassa’nın otobüs-kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, temel araç ve lastik bakım hizmetleri tek çatı altında sunulacak.

Lastik değişimi, kaplama başta olmak üzere temel araç ve lastik bakım hizmetlerini bir arada sunan ProPratik mağazalarında, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarları da bulmak mümkün olacak.

Brisa’nın önümüzdeki dönemde sayısını artırmayı ve Türkiye geneline yaymayı hedeflediği ProPratik satış ve servis noktaları, kurumsal ve bireysel ticari araç sahiplerinin, zamandan tasarruf ederek iş verimliliklerini arttırmalarını da sağlıyor.

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Gelişmiş ülkelerde, her sektörde, uzmanlaşma kavramı ön plana çıkıyor. Biz de Brisa olarak, dünyadaki bu yapısal dönüşümü yakından takip ederek, müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İş ortaklarımızı da bu değişim ve uzmanlaşma sürecine dahil etmek amacıyla ProPratik konseptini geliştirdik” dedi.

Bilsel, Türkiye’nin ticari araç parkı açısından Avrupa’nın en büyük pazarları arasında yer aldığını dile getirerek, şunları söyledi:

“Günümüzde hızla artan filolaşma oranlarıyla otobüs-kamyon lastikleri pazarında müşteri beklentilerinin değişmesi kaçınılmaz. Müşteriler, hizmetlerini çok daha uzmanlaşmış noktalardan almayı tercih ediyorlar. Filo şirketlerinde yakıttan sonra en büyük gider kalemi lastik. Biz, ProPratik ile şirketler sadece kendi işleriyle uğraşsın, biz de lastikle ilgili tüm maliyetlerini düşürelim diye yola çıktık. Filoların lastiklerin kilometre başına düşen maliyetlerini yüzde 40 azaltmayı hedefliyoruz. Türkiye’de lastik sektörünün lider firması olarak, bunu görmezden gelmemiz elbette mümkün değildi. İzmir’deki mağaza bizim ilk mağazamız. Önümüzde dönemde Türkiye genelinde 10 mağaza daha açmayı planlıyoruz.”

ProPratik mağazalarındaki hizmet kalitesini güvenceye almak ve üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için Brisa tarafından yüksek standartlar belirlendiğini vurgulayan Bilsel, “Bu sayede Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazaları, aynı  kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti edecek. Bu konu, müşteri beklentilerini karşılamanın yanı sıra karayollarındaki can ve mal güvenliği açısından da büyük önem taşıyor” diye konuştu.

25’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Brisa, bireysel ticari araç ve filo sahiplerinin birçok ihtiyacını aynı anda yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ProPratik satış ve servis zincirinin İzmir’deki açılışına, Brisa Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat ve Brisa Ticari Lastikler Satış Direktörü Yakup Demir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın