unnamed-49

Soğuk kış günlerini sevdikleriyle beraber eğlenceli hale getirmek ya da günün stresini farklı bir şekilde üzerinden atmak isteyenler için Perre-Anatolian Puzzle, karikatürlerden oluşan özel bir puzzle serisini satışa sundu. Perre-Anatolian, dünyada puzzle meraklılarının gözdesi haline gelen karikatür puzzle’ları Türkiye’deki meraklılarıyla ise 260, 1000 ve 1500 adetlik parçalarıyla buluşturuyor. Koleksiyonda parçalar ‘Denizde Öğle Yemeği’, ‘Orkestra’, ‘Ahşap Oyuncak Atölyesi’, ‘Fırın’, ‘Sahilde Dans’ isimleriyle yer alıyor.

Kaybolan parça servisinin de verildiği Perre-Anatolian Puzzle’da, karikatür puzzle koleksiyonunun yanı sıra her zevke uygun farklı puzzle alternatifleri de bulunuyor. Kaybolan parça servisiyle de hobiseverlerin gözdesi haline gelen Perre-Anatolian Puzzle’ın özel ‘Karikatür Koleksiyonu’nda fiyatlar 16.50 ile 68.50 TL arasında değişiyor.

Türkiye’de Sunsout markasının da aralarında bulunduğu 700 çeşit puzzle ve kutu oyunu alternatifini satışa sunan Perre-Anatolian Puzzle’ın tüm çeşitlerini D&R, Toyzz Shop, Armağan, LocoPoco, Özdilek, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri ile NT’lerin yanı sıra, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde bulmak mümkün.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın