unnamed-42

Beşiktaş Spor Kulübü, CİM A.Ş. ile anlaştı, lisanslı ürünler artık evlere ulaştı. Beşiktaş Spor Kulübü’ne ait lisanslı ürünler artık Kartal yuvası dışında da temin edilebiliyor. Ürünlerini daha çok kitleye ulaştırmak isteyen Beşiktaş Spor Kulübü, çağrı merkezi odaklı interaktif pazarlama için Cim A.ş. ile el sıkıştı.

Türkiye ‘ de bir ilke imza atan Cim A.Ş , sportif pazarlama alanında başlattığı projeyle korsanla mücadelede önemli adımlar attı. Fiziki mağaza sayısının kısıtlı olmasından dolayı lisanslı ürünlere her noktadan ulaşılamamasının oluşturduğu boşluğu dolduran Cim A.ş, merdiven altı üretilen lisansız ürünlere de dur diyor. Taraftarlara gülümseten hizmet garantisi veren Cim A.Ş , ” 3 gün içinde kapınızda” sloganıyla kargolama süresiyle de dikkat çekiyor.

Lisanssız ürün kullanımına bağlı kayıt dışı ticaret ile Türkiye ekonomisine ciddi zararlar verdiğini vurgulayan firma kurucuları Serdar Çınar ve Barış Güneş geçtiğimiz aylarda da Fenerbahçe Spor Kulübüyle anlaşmıştı. Cim A.Ş, şimdi de uzman kadrosuyla Beşiktaş Spor Kulübüne hizmet sunuyor.

Anadolu Kuluplerine de interaktif pazarlama imkanı sunan Cim A.Ş. İngiltere ve Almanya ‘ da olduğu gibi ciddi miktarda lisanlı ürün satışı için büyük fayda sağlamayı planlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın