Türkiye İnsan Yönetimi Derneği PERYÖN Ege Şubesi ve Bostanlı Rotary işbrliği ile düzenlenen ‘’Yasalar ve Yönetmelikler Neler Getiriyor Paneli’’ 12 Aralık 2013 tarihinde Best Western Konak Hotel’de yasanın taraflarını bir araya getiriyor.

unnamed-26

PERYÖN Ege Şubesi ve Bostanlı Rotary evsahipliğinde ve Artı Sağlık Çevre Kalite Danışmanlık hizmetlerinin sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan ‘Yeni Yasalar ve Yönetmelikler Neler Getiriyor’ Paneli birbirinden değerli konukları ile yasanın bütün taraflarını bir gün boyunca bir araya getirerek yasanın genel hatlarını, çalışma hayatındaki yeri ve önemini, 6331 iş güvenliği yönetmelikleri, kıdem tazminat yasa tasarısı, ortak sağlık güvenlik (O.S.G.) birimleri, işveren ve sendikaların bakış açısı, yeni yönetmeliklerin hukuksal boyutu, denetlemeler gibi oldukça önemli konular masaya yatıracak.

İş güvenliği uygulamalarından örneklerin de verileceği panelin konuşmacıları arasında Kadri Kabak – İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü, sponsor Artı çevre, sağlık,kalite şirketi adına Dr. Ali Rıza Tiryaki – İş Yeri Hekimi, Av. Ender Kızılray – MESS Bölge Temsilcisi, Doç.Dr. Erdem Özdemir – Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğretim Görevlisi, Sönmez Alev – İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü ve Şuayip Er – İzmir Teftiş Kurulu Başkanı yer alacak.

unnamed-27PERYÖN Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu ‘Çalışma hayatının en önemli alanlarından biri iş sağlığı ve güvenliği. İş hayatının her yönünde bu kadar etkin olan bir konunun bütün taraflarının bir gün boyunca bir araya gelmesi konunun detaylı incelenmesi açısından çok önemli. Aktif bir panel olamasını planladık bu nedenle konunun uzmanları ile birlikte uygulama örneklerinin de sunulacağı panelin insan kaynakları yöneticileri, iş sahipleri ve bu alanda çalışan herkese oldukça yararı olacağına inanıyoruz.‘

Bostanlı Rotary Başkanı Berkay Eskinazi ise Rotary’nin Rotary ile Yaşamları Değiştirin Sloganı çerçevesinde çalışma hayatını bu kadar etkileyen bir konunun tartışılacağı panelin PERYÖN ile birlikte düzenlemekten çok mutlu olduklarını, kulüp olarak amaçlarının hayatı etkileyen konularda projeler yaparak bir parçada olsa insanların hayatına artı değer katmak ve bu panelin katılımcılara büyük yarar sağlayacağını umduklarını belirtti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın