Turkcell Profesyoneller Kulübü, özel sektör çalışanlarına avantajlı konuşma paketlerinden cihaz kampanyalarına, giyimden teknolojiye, eğlenceden seyahate pek çok alanda fırsatlar sağlıyor.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, Turkcell, beyaz yakalı olarak anılan özel sektör çalışanlarının hayatını, hem iletişim hem de iletişim dışındaki ihtiyaç alanlarındaki özel teklifler ile “Turkcell Profesyoneller Kulübü” kapsamında renklendirmeye devam ediyor.

Turkcell Profesyoneller Kulübü sayesinde, beyaz yakalı çalışanlar çeşitli avantaj, uygulama ve hizmetlerden yararlanıyor. Enerjisini beyaz yakalılardan alan Profesyoneller Kulübü, üyelerine avantajlı konuşma paketlerinden cihaz kampanyalarına, giyimden teknolojiye, eğlenceden seyahate pek çok alanda fırsatlar sağlıyor.

​Turkcell Profesyoneller Kulübü’ne ücretsiz üye olmak için “PROF” yazıp “2222”ye SMS göndermek yeterli oluyor. Üye olduktan sonra “PROF SFR” yazıp “2222”ye SMS göndererek 30 günlük şifre alınabilir ve özel avantajlardan yararlanmaya başlanılıyor.

Turkcell Profesyoneller Kulübü, cuma günleri beyaz yakalı çalışanların üzerinden haftanın yorgunluğunu alıyor. Kulüp üyeleri, twitter üzerinden o haftanın sürpriz kampanyasına katılarak konser biletleri, son model cep telefonları, davetiyeler kazanıyor. Kampanyalardan haberdar olmak için profesyoneller.turkcell.com.tr adresine tıklamak ya da twitter üzerinden @profesyoneller hesabını takip etmek gerekiyor.

45 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan “İnterneti Bol Paketleri” ile profesyoneller ihtiyaçlarına yönelik diledikleri çözümü uygun avantajlarla kullanabiliyorlar. 12 ay boyunca sabit fiyat garantisinin verildiği bu paketler sayesinde profesyoneller kullanmadıkları faydalar için ek ücret de ödememiş oluyor. Profesyoneller ayrıca tek seferlik internet kullanımı için “Acil 1 GB İnternet” paketini de satın alabiliyor. İnternet paketli ve paketsiz herkesin 1 hafta boyunca yararlanabildiği “Acil 1 GB İnternet”in fiyatı ise sadece 9 TL olarak dikkati çekiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın