Aralarında Turkcell Ceo’su Süreyya CİLİV, Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto ARCINIEGA, Wired Kurucu Editörü Kevin KELLY ve Teknoloji Gurusu Cem YILMAZ’ın bulunduğu 200’e yakın konuşmacının 2 gün boyunca yaklaşık 100 oturumda katılımcılarla buluşacağı etkinlikte, Kids&Gourmet Dijital Dergi editörleri F.Nur Şen ve Serap TORUN da Dijital Yayıncılığın Bugünü, Yarını adlı oturumda yerlerini alacaklar.

“Dijital Yayıncılığın Bugünü, Yarını” adlı oturuma Turkcell tarafından geleceği yazanlardan biri olarak görülerek, özel davet alan Kids&Gourmet Dijital Dergi’nin panelde, konvansiyonel pazar yerine neden dijital yayıncılığı seçtiği açıklanacak. Özellikle reklam verenlere, dijital reklam mecrasının anlatılması yönünde yaşadıkları zorlukları ve dijital dergi yayıncılığının Türkiye ve dünyadaki geleceğinden söz edilecek.

“Akıllı teknolojilerle işini büyütmek isteyen herkes bu Zirve”de! Sloganıyla düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi, dünyada ve Türkiye’de alanlarında önde gelen pek çok kuruluşun üst düzey yetkililerini 2 gün boyunca ağırlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın