Dünyanın en büyük araştırma kuruluşlarından biri olan Gartner Inc.?ın yayınladığı Magic Quadrant 2010  E-Mail Güvenlik Raporuna göre Cisco Ironport  E-mail koruma sistemlerinin dünya lideri olduğu açıklandı.

Rapora göre, Cisco Ironport E-mail Güvenlik Sistemleri, pazarı anlama, müşteri ihtiyaçlarına karşılık verme, ürün stratejisi, ürün kalitesi, pozitif marka imajı, finansal kapasite, ürünün devamlılığı gibi kriterlerle değerlendirilerek liderler çeyreğinde en üst sırada yer aldı.

Endüstri analistleri tarafından hazırlanan raporda, üretici şirketler vizyonlarının bütünlüğü ve bu hedefi gerçekleştirmedeki becerilerine göre Leaders, Challengers, Visionaries ve Niche Players ünvanlarından oluşan çeyreklerden birinde yer alıyorlar. Gartner?a göre, Leaders (liderler) kadranında yer alan üreticiler güçleri görülebilen ve değerlendirildikleri kriterler üzerinden pazar eğilimlerini etkileyebilen markalardan oluşuyor.

Türkiye?de katma değerli distribütörlüğü Logicom tarafından yürütülen Ironport?un Ülke Müdürü  Ali Fuat Türkay şunları söyledi :

“Yaklaşık bir seneyi aşkın süredir Cisco IronPort ürünlerini Türkiye?deki müşterilerimizin kullanımına sunduk ve beklediğimizin üstünde bir taleple karşılaştık. Türkiye e-mail güvenliği pazarının kendine has sorunları ve beklentileri var. Bizim özellikle vurgulamaya çalıştığımız nokta ise konunun sadece anti-spam özelliği ile kısıtlı olmadığı. E-mail güvenliği denilince, hem gelen hem giden e-postaların güvenlikle ilgili belli işlemlere tabi tutulması olduğu. Bunu yaparken de kullanıcıların günlük hayatını ve rahatını sağlama almak gerekiyor.  Cisco IronPort, uzun yıllardır yaptığı yatırımlarla, müşteri beklentilerini ön plana alarak ürün geliştirme stratejisiyle sektördeki liderliğini devam ettiriyor ki, son Gartner raporunda bunu bir kere daha gördük.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın