Seramik sektörünün önde gelen aktörlerinden Seramiksan, yeni Digiart karo serileri ile yeni bir dokunuş isteyen evlere seçkin alternatifler sunuyor. Seramiksan?ın Digiart Selçuklu ve Pandora serileri, tarihin ve doğanın desenlerini mekanlara taşıyor.

Ürün çeşitliliği, teknolojik yenilikleri ve üretim kapasitesi ile seramik sektörünün önemli markalarından Seramiksan, yeni serilerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karoların yeni serileri Selçuklu ve Pandora, farklı renk seçenekleri ile mekanlara estetik değer katıyor.

Rastgele efektler ile üç boyutlu yüzeyler üzerine baskı yapılan Digiart karolar, renk ve desen alternatifleriyle tasarımda sınırları zorluyor. Selçuklu ve Pandora serileri de tarihin güzelliklerini ve doğanın zarafetini evlere getiriyor.

30 x 60 ebatlarındaki Selçuklu serisinin ceviz, akçaağaç ve maun renk seçenekleri bulunuyor. Seri, Selçuklu ahşap oyma sanatı olan kündekariyi tüm asaletiyle tarihten çıkarıp evlerde yaşatıyor. Bej, kemik, gri ve ceviz renk alternatifleri olan Pandora serisi de 30 x 60?lık karolardan oluşuyor. Doğanın renk ve desenlerinden ilham alan Pandora serisi gün ışığının ve rüzgar sesinin evlerde dolaşmasına olanak veriyor.

Rotodigit teknolojisi: Seramikte yükselen değer

Karolarda kullanılan rotodigit teknolojisi sayesinde karo yüzeyi üzerine yüksek çözünürlüklü baskı yapılarak gerçeğine çok yakın doğal görüntüler elde ediliyor. Rotodigit teknolojisi kullanılan Digiart serisi; sonsuz renk alternatifleri ile seramik üretim teknolojisinde dünyada gelinen son nokta  olarak değerlendiriliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın