EuropeanAwards

Avrupa’da farklı sektörlerdeki şirketlerin, innovasyon, liderlik, sosyal sorumluluk, pazarlama, büyüme stratejileri, süreç yönetimi gibi alanlar kapsamında değerlendirildiği; Avrupa çapında 30’dan fazla ülkede gerçekleştirilen ve 2007’den bu yana 3000’den fazla firmanın yarışmaya katıldığı European Business Awards’un Türkiye ayağında, 2013-2014 Türkiye’nin en başarılı şirketleri belli oldu.

European Business Awards CEO’su Adrian Tripp; European Business Awards’de Türkiye’yi temsil eden yüzlerce başarılı şirket arasından Doğa Koleji’nin “National Champion” seçildiğini duyurdu. Doğa Koleji, The Employer of the Year Award (yılın iş vereni ödülü), The Award for Customer Focus (müşteri odaklı ödül), The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award (yılın büyüme stratejisi BP Target Neutral ödülü) kategorilerine katıldı.

Eğitime farklı ve yenilikçi bir bakış açısı getiren ve uluslararası düzeyde Türkiye’yi eğitim kurumu olarak temsil eden Doğa Koleji, böylelikle Türkiye’deki en başarılı kurumlarından biri olduğunu yeni bir ödülle tescillendirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın