Demirsoy Döküm bünyesinde kurulan Salud Dökme Demir Mutfak Eşyaları, lezzetin yüzlerce yıllık sırrını mutfaklara taşıyor. Türkiye?de dökme demir mutfak eşyaları pazarında ilk firmalardan biri olan Salud, modern mutfağın ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ürünleri kullanıcılarına sunarken, sağlık ve lezzet konusunda da bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Salud Dökme Demir Mutfak Eşyaları Genel Müdürü Fatma Gülşah Kutluay, Salud?un sıradan mutfak eşyaları üretmediğini, özel bir malzeme sayesinde, sağlık ve lezzeti buluşturmak ve daha kaliteli yemekler yapılmasını sağlamak konusunda bir misyona sahip olduğunu söylüyor.

Dökme Demir mutfak eşyaları konusunda iddialı bir marka, mağazalarda yerini aldı. Salud Dökme Demir Mutfak Eşyaları, dökme demirden üretilen tava, tencere ve diğer mutfak eşyalarını yemek pişirmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Dökme Demir üretimi yapan Demirsoy Döküm bünyesinde kurulan Salud, 40 yıllık dökme demir tecrübesini mutfaklara ve restoranlara taşıyacak.

Salud Dökme Demir Mutfak Eşyaları, aslında sadece birer mutfak eşyası değil, aynı zamanda farklı bir yemek pişirme anlayışı. Yüksek oranda karbon ve silisyum içeren bir grup demir alaşımı olan dökme demir, yüzlerce yıldır mutfak malzemesi yapımında kullanılıyor.
Dökme demir, mutfakta kullanılacak en sağlıklı pişirme gereci. Yemeklerin besin değerini koruyor ve çok daha lezzetli pişmelerini sağlıyor. Üstelik sağlıklı yemekleri daha az enerji harcayarak pişiriyor.

Salud ile sağlık ve lezzet bir arada

Salud Dökme Demir Mutfak Eşyaları Genel Müdürü Fatma Gülşah Kutluay, Salud?un sıradan mutfak eşyaları üretmediğini aynı zamanda sağlık ve lezzeti buluşturmak ve daha kaliteli yemekler yapılması sağlamak konusunda bir misyona sahip olduğunu söylüyor: ?Biz 40 yıllık dökme demir tecrübemizi, yemek sevgimizle, sağlık ve lezzete verdiğimiz önemle birleştirdik. Çocuklarımız hem kanserojen ürünlerden uzak dursunlar hem de yedikleri yemeği en yüksek besin değeriyle ve zevkle yesinler istedik. Bu nedenle dökme demir ürünleri ithal ürünlere göre daha uygun fiyatlarla üretiyoruz ve dökme demirin kullanımını arttırmak için farkındalık yaratmaya çalışıyoruz.?

Ayda 20 bin adet üretim kapasitesi

Kısa sürede pazarda önemli bir yer edineceklerini söyleyen Kutluay; ?2010 sonuna kadar ayda 1600 adet ürün satışı hedefliyoruz. Şu an fabrikanın sadece yüzde 10?u bu iş için üretim yapıyor. Geri kalanı diğer sektörler için ürün üretiyor. Ancak pazarda kuvvetlendikçe ayda 20 bin ürün kapasitesine çıkmayı planlıyoruz.?

Salud, yüzlerce yıldır kullanılan dökme demir ürünleri çağdaş mutfağın ihtiyaçlarına göre tasarlıyor. Firma, sosyal medya kullanımına ayrıca önem veriyor. Sosyal ağlarda oldukça güçlü bir iletişim ağı oluşturan Salud, müşterilerine özellikle internet aracılığı ile ulaşıyor. ?İnternet mağazamızdan satışa önem veriyoruz, müşterilerimiz bizi her zaman yanlarında bulacaklarını ve bize kolayca ulaşabileceklerini bilmeli? diyen Kutluay şöyle devam ediyor: ?Biz sadece onlara ürün tedarik etmiyoruz, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve gıdalardan daha fazla lezzet almaları için çalışıyoruz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın