Güncel tüketim eğilimlerini yakından takip ederek her zaman müşterilerinin ihtiyaçları yönünde hareket eden Kipa, ?Daha Ucuzu Yok? sözü ile, yine tüketicilerinin yanında.  Kipa gelişen bu müşteri alışkanlıkları doğrultusunda, ucuzluk marketlerinde bulunan çok sayıda temel ihtiyaç ürünlerini aynı fiyatta müşterilerine sunuyor.

Hipermarket kalitesini uygun fiyatlarla tüketiciye sunan Kipa, ?Daha Ucuzu Yok? sözüyle alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirecek. Güncel tüketim eğilimlerini yakından takip ederek her zaman müşterinin ihtiyaçları yönünde hareket eden Kipa, müşteri alışkanlıkları doğrultusunda, ucuzluk marketlerinde bulunan; ?meyve-sebze, kıyma, kuşbaşı et, çay, şeker, pirinç, makarna, tavuk, yumurta, ekmek? gibi bir çok ürünü, tüm mağazalarında müşterilerine en düşük/uygun fiyatlar ile sunuyor.

Kipa olarak müşterilerinin sesine kulak verdiklerini belirten Pazarlama Direktörü Steve Reynolds; ?Müşterilerimiz için fiyat alışverişte her zaman önemli bir unsur oldu. Zorlaşan ekonomik koşullarla birlikte herkes cebinden çıkan paraya daha çok dikkat ediyor. Bu yeni fiyat kampanyası müşterililerimize en sık satın aldıkları ürünlerde en iyi fiyatı sunuyor. Müşterilerimizin, temel ihtiyaç ürünlerinde en iyi fiyatları Kipa?da bulabildiklerini bilmeleri özellikle alışverişin arttığı Ramazan döneminde daha da önem kazanıyor ?dedi.

Reynolds; ?Kipa’daki geniş ürün çeşitliliği, ürün kalitesi, güler yüzlü servis ve haftalık olan yüzlerce indirime şimdi de ‘Daha Ucuzu Yok’ sözüyle birlikte her gün temel ihtiyaç ürünlerinde en ucuz fiyatları vererek müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş sunuyoruz” ifadeleri kullandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın