Yazılım sektöründe oluşturduğu yenilikçi vizyonla dikkat çeken Inveon, perakende sektörüne özel olarak geliştirdiği yeni yazılımı ?Pearl? ile sektördeki firmalara müşteri verisini bilgiye dönüştürerek ?müşterilerini tanıma? ve bu bilgiyi fırsata dönüştürme imkanı tanıyor. Pearl, kasa sistemleriyle entegre bir şekilde çalıştığından müşterilerin tüm alışverişini analiz ederek hangi müşteri segmentinin hangi ürünleri satın aldığını perakende yöneticilerine en doğru bir şekilde gösteriyor. Müşterilerinin markaya bağlılığını, memnuniyetini ve firmanın karlılığını artırma yönünde çalışmalar yürütmek için büyük önem taşıyan bu analizler, müşteri ilişkilerine yönelen firmalar açısından anahtar bir rol üstleniyor.

Sistemin perakende sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan özel raporları ile karanlıkta kalan birçok kilit nokta aydınlığa kavuşuyor. Pearl ile satış trendleri anlık ve gerçek data ile izlenerek stok yönetiminde daha etkin stratejik kararlar alınabiliyor.

?Inveon Pearl?, firmaların müşteri, ürün ve mağaza verilerinden yararlanarak hem taktiksel aksiyonları, hem de stratejik kararları hayata geçirmelerini sağlıyor. ?Inveon Pearl?ün kasalarla entegre bir şekilde çalışması dolayısıyla tek bir veritabanına sahip olunması da tüm verinin 7 gün 24 saat güncel tutulmasına imkan sağlıyor. Sistemin kasa ekranı ile tüm müşteri işlemleri tek noktadan yürütülebiliyor. Veri temizleme algoritması sayesinde, yeni kayıtlardaki veri tekrarı da önlenmiş oluyor.

Inveon Pearl ile başarılı kampanyalar

Dahası sistemin dijital pazarlama modülü ile SMS/e-mail kampanyaları gerçekleştirilerek, ilgili raporlarda gerçekleşen kampanyaların başarısı en ince detayına kadar ölçümlenebiliyor. Sistemin perakende sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan özel raporları ile daha önce yapılamayan birçok analiz, yöneticilerin kullanımına sunuluyor.

7/24 sistem kontrolü

?Inveon Pearl?ün akıllı uyarı mekanizması ile şirketlerin kendi belirledikleri kriterler doğrultusunda normal dışı durumlardan anında haberdar olmaları sağlanıyor. Böylelikle yolunda gitmeyen durumlar 7/24 takip edilebiliyor.

Ayrıca sistem verilerinin dışında, sosyal medya takibi ile firmalar sosyal medyada kendileri hakkında yazılanlara anında tek noktadan ulaşabiliyorlar.

Çeşitli filtreleme seçenekleri ile müşteri araması, müşteri listesi oluşturulması, dışarıdan sisteme veri aktarımı, seçilen tarih aralıklarına göre satış verilerinin karşılaştırmalı olarak sunulduğu raporlar ve Pearl üzerinden yapılan analizler ile doğru ürünün; doğru yer ve doğru zamanda, doğru müşteriye sunulması ?Inveon Pearl?ün çarpıcı özelliklerinden sadece birkaçı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın