Kamil Koç Ramazan Ayı boyunca uygulayacağı özel bir kampanya ile yolcularına yüzde 50 indirimli otobüs bileti alma imkânını sunuyor. Uygulanacak olan kampanya ile birlikte 16 Ağustos ? 2 Eylül tarihleri arasında Kamil Koç?un sefer düzenleyeceği tüm hat ve güzergâhlarda ki bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirime gidiliyor.

Türkiye?nin lider karayolu yolcu taşıma şirketi Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Ramazan ayında çok özel bir kampanya ile yolcuların karşısına çıkıyor. Kamil Koç, 16 Ağustos -02 Eylül tarihleri arasında tüm sefer ve hatlarında geçerli olmak üzere yolcularına yüzde 50 indirimli otobüs bileti alma imkânını sunuyor. Rahat Hat olarak adlandırılan VİP araçlarda da geçerli olacak olan kampanya süresince yaklaşık 60.000 biletin yüzde 50 indirimli olarak satılması planlanıyor.

Filonun yüzde 80?i 2 yaşında ve daha genç

Kamil Koç Otobüsleri filosu Türkiye?deki en büyük ve en genç otobüs filolarından biri. Filonun yüzde 80?i 2 yaşında ve daha genç otobüslerden oluşuyor. 5 yaşından daha büyük araçların yer almadığı bu genç ve modern filo en son model otobüslerle sürekli yenilenmekte.

Müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışını sürdürüyor

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. modern donanımlı otobüslerinde gelişmiş teknik altyapısıyla, EN ISO 9001:2000 kalite belgesiyle onaylanan müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışını sürdürüyor. Kamil Koç firmasında, kaptan şoförlere işe başlamadan önce ve beş yılda bir psikoteknik ölçümleme uygulanıyor. İşe yeni başlayan tüm personele işbaşı ve oryantasyon eğitimi veriliyor. Ayrıca, servis memurları yılda bir kez Mesleki Gelişim ve İş Eğitimi alıyorlar; bilet satış ve rezervasyon memurlarına da yine yılda bir kez Müşteri İlişkileri eğitimi veriliyor; idari personele ise çalışanın önerisi ile Bireysel Gelişim Eğitimleri veriliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın