2004 yılında, Eskişehir’de kurulan e-yaz yazılım, kurulduğu günden itibaren yazılımdaki en son teknolojileri kullanıp , müşteri isteklerini ön planda tutarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor.

e- yaz yazılım Genel Müdürü Cevdet Gündüz; artan teknolojik talebin karşılanmasında ve ülkemizin yazılım alanın da hak ettiği noktaya gelebilmesinde önemli bir rol üstlenme isteği ile yola çıktıklarını belirtti. Gündüz, yazılım ürünlerinin, kullanım ergonomisi ve sade tasarımları ile hızlı ve kolay kavranabilen bir yapıya sahip olduklarını standart muhasebe yazılımlarına ek olarak, bir çok sektörde yaşanan tam entegrasyon sorununu ortan kaldırmak için sektörel çözümlere yönelik (özel) yazılımları da bünyelerine ekleyerek büyüdüklerini söyledi.

İşletmelere asıl rekabet etme gücünü kazandıran, verimliliği ve karlılığı artıran operasyonel (faaliyet) maliyetlerinin yönetilmesi ve düşürülmesi olduğunu belirten Gündüz, operasyonel maliyetlerini kontrol altına alamayan firmaların brüt karları ne olursa olsun zarar edebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu anlamda; alış ve satış fiyatlarını belirleyen bir firmanın, esas üzerinde durması gereken konunun; faaliyet maliyetlerini yönetebilecek iyi bir sistem olması gerektiğini vurgulayan Gündüz, işletmeler ilk kuruldukları zaman stok, finans hareketleri, müşteri, tedarikçi ve personel sayıları, işletme sahibinin çok rahat hükmedebileceği ve kontrol edebileceği kadardır. Ama işletme büyümeye başladıkça takip edilmesi, kontrol edilmesi, ve analiz edilmesi gereken verilerin sayısı hızla artmaktadır. Bunları günümüzde elle yapmak artık mümkün olmamaktadır. Çünkü dünyada her sektörde ürün ve hizmet çeşitliliği hızla artmaktadır. Büyüyen bir işletmenin stok, finans, müşteri, tedarikçi ve personel ana başlıkları altındaki bütün hareketlere hakim olması gerekmektedir. İşletmeler her geçen gün artan hareketler ile oluşan verileri bilgiye dönüştürecek ve bunları analiz edecek bir sisteme ihtiyaç duymaktadırlar. Bu sistem işletmenin sinir uçları gibi çalışmalı, sahadan verileri toplayıp bunları yönetimin karar verme noktasında doğru yönlendirebileceği ve karar alabileceği anlamlı bilgilere dönüştürmelidir. Bunu da zamanında yapmalıdır. Çünkü bayat bilgi bayat gıda gibidir. Bayat gıdanın nasıl insanı zehirleme riski varsa gecikmiş bilgi de işletmeyi birçok sıkıntıya sokabilir. Yönetim kademesi ve irade kademesi taze bilgiyle hareket etmek zorundadır. Bayatlamış bilgi, bayatlamış gıda gibi firmayı zehirler. Dolayısıyla yazılım, firmanın tüm kademelerinin ihtiyacı olan bilgiyi üretmek zorundadır. Öyleyse, firmalara fayda sağlayacak, bütün bu alışkanlıkları ve hedeflerini karşılayacak kendine özgü özel yazılımlara sahip olması gerektiğini özellikle vurgulayan Gündüz e yaz ürünlerini 3 ana başlık altında gruplandırdıklarını belirtti.

Ticari Set (Muhasebe, ön muhasebe ve üretim modüllerini içerir.)

>>Sektörel çözümler

>>Mobil ve web çözümleri

>>Özel projeler

>>Ticari Set

Her işletme de olması gereken stok, cari, fatura, banka, kasa vb. Gibi modülleri içermektedir.

2.Sektörel çözümler

>>Restoran otomasyonu

>>kuyumculuk otomasyonu

>>Mağazacılık otomasyonu

>>Balık üretimi takip sistemi-BTS

>>Parakende satış otomasyonu JET-POS

>>Otel otomasyonu

>>por ve dans salonları otomasyonu

>>Market otomasyonu

Mobil ve web çözümleri

e-ticaret ve mobil uygulamaları içerir, (araçta satış, sayım, depo uygulamaları gibi)

Özel projeler

Pazarlama ve Danışmanlık alanında yeni bir şirket kurarak üretim ve pazarlamayı ayıran ve 2 sene gibi çok kısa bir sürede bayi ağı yapısını, Türkiye?de 6 bölgede ve Azerbaycan?da hızlı bir şekilde oluşturan e-yaz yazılım birçok özel projeye de imza atmıştır.

e -yaz tüm Türkiye’ye Bayilik veriyor

Bayi ağını genişleterecek tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi amaçlayan e -yaz yazılım yeni çözümler üreterek pazarı büyütmeyi hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın