Akbank, ?Altınlarınız atıl durmasın, işinizi büyütsün? sloganı ile KOBİ’lere, yastık altında duran altınlarını finansman kaynağı olarak kullanmalarını sağlıyor.

Akbank, küçük ve orta boy işletmelere (KOBİ) verdiği finansman desteklerine bir yenisini daha ekliyor. Akbank, özellikle bazı dönemlerde teminat problemi yaşayan esnaf müşterilerini düşünerek  altına dayalı olarak geliştirdiği “Esnafa Altından Kredi”yi Türkiye ekonomisinin itici gücü olan tüm KOBİ’lerin kullanımına sundu.

Evde, banka ya da şirket kasalarında bekleyen altınlarını Akbank Altın Hesabı?na yatıran  KOBİ’ler, Akbank’tan kefilsiz, çok uygun ve avantajlı koşullarda “Esnafa Altından Kredi”yi kullanabilecekler.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı?ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Merkez Bankası’nın atıl duran altınların ekonomiye kazandırılması için son aylarda bir dizi karar alarak yürürlüğe koyduğunu anımsatarak Akbank olarak, Merkez Bankası’nın, ekonomiyi canlandırmak için aldığı bu önemli kararlara destek olmak için harekete geçtiklerini vurguladı. Gür, bu amaçla özellikle zaman zaman teminat sıkıntısı yaşayan esnaflar başta olmak üzere tüm KOBİ?ler için “Esnafa Altından Kredi”yi geliştirdiklerini söyledi.

KOBİ’lere, “Yastık altında tuttuğunuz altınınızı Akbank Altın Hesabınıza yatırın; cazip koşullarda kredi kullanın, işinizi büyütün” çağrısında bulunan Gür, “Teminat olarak sayılacak Akbank Altın Hesabı da müşterilerimize bir yandan kazandırmaya devam edecek” dedi ve ekledi: “KOBİ’lerimiz, “Esnafa Altından Kredi” sayesinde Taksitli Ticari Kredi ihtiyaçlarını kefil bile getirmeden, üstelik cazip faiz oranı ve düşük dosya komisyonu ile karşılayabilecekler. O nedenle, tüm KOBİ’lerimize, bu son derece elverişli krediyi kaçırmamak için, ?Altınlarınız atıl durmasın, işinizi büyütsün? çağrısı yapıyoruz.  Altınını, yastık altı yerine işine yatıran KOBİ’lerimiz kazançlarını çift yönlü artıracaklar ve işlerini büyütme fırsatını yakalayacaklar.”

Cazip koşullarda, kefilsiz ve ilave teminatsız “Esnafa Altından Kredi”yi kullanarak işini büyütmek isteyen KOBİ’lerin, kullanım şartları ile ilgili detaylı bilgi almak için en yakın Akbank şubesine başvurmaları yeterli oluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın