Dünyanın dört bir yanından gelen imalatçıları, distribütörleri, ithalatçıları, ihracatçıları, perakendecileri, toptancıları ve zincir mağazaları 13 – 16 Eylül 2012 tarihinde 4. kez bir araya getirecek olan Bijuteri ve Tekstil Aksesuarları Fuarı kapsamında Cemil İpekçi başkanlığında oluşacak jüri  ?En İyi Takı Tasarımcılarını? seçecek.

Uluslararası platformdan gelecek olan yerli ve yabancı profesyonelleri ağırlamaya hazırlanan “Bijoux Expo Turkey”de katılımcılar, büyük bir özenle hazırladıkları 2013 modası takılarını ve aksesuarlarını değişik showlarla ziyaretçilere tanıtacaklar. Tanıtım ve işbirliklerinin yanısıra genç, başarılı, yaratıcı dinamik takı tasarımcıları da sektöre kazandırılacak.

Bijuteri?ye genç rakipler geliyor?

Yeni ufukların gelişmesine ve farklı ürünlerin tasarlanmasına katkı sağlamak, tasarımcıları sektörle bir araya getirmek ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmek amacıyla 13-16 Eylül tarihlerinde 4. Bijuteri ve Tekstil Aksesuarları Fuarı kapsamında ödüllü Takı Tasarım yarışması organize edilecek. Yarışmaya katılacak tasarımlar  Cemil İpekçi Başkanlığında Bijuteri ve Aksesuarcılar Derneği üyelerinden oluşacak Jüri ekibi tarafından değerlendirmeye alınacak.

Son başvuru 1 Eylül?de!

Bijuteri ve Aksesuarları kullanılarak   günlük yaşamda kullanılabilecek, üretilebilir ve özgün olması şartıyla yeni tasarım ve yeni ürünlerin ortaya konması beklenen yarışmaya

katılacak olan tasarımcılar; en geç 1 Eylül 2012 tarihi saat 17.00’a kadar tasarımlarını tutanak karşılığında BİJUDER dernek merkezine teslim edecekler. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak.

Dereceye giremeyene ?teşvik ödülü?

BİJUDER(Bijuteri ve Aksesuarcılar Derneği) tarafından düzenlenecek tasarım yarışmasında; birinci gelen yarışmacı 5 bin TL, ikinci 3 bin TL ve üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilerek ilk 3 sıraya giremeyen yarışmacıya da bin TL teşvik ödülü verilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın