Vodafone, Ramazan’da yepyeni bir iPhone uygulamasına imza attı.

Uygulama ile telefonda namaz, iftar ve sahur saatleri görülebiliyor, alarm ayarlanabiliyor ve geri sayım yapılabiliyor. Aynı zamanda dijital pusula ile kıbleyi tespit etmek de mümkün oluyor.

Abonelerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini hedefleyen Vodafone Türkiye, Ramazan ayında da önemli bir ihtiyacı karşılayan yenilikçi bir uygulamayı, iPhone veya iPad kullanan abonelerinin hizmetine sundu.

Geliştirilen uygulama ile namaz, iftar ve sahur saatlerini görmek mümkün olduğu gibi, bu saatler için alarm ayarlaması da yapılabiliyor. Uygulama, lokasyon bilgilerini kullanarak telefonda bu saatlerin otomatik bir şekilde ayarlanmasını sağlıyor. İftar, sahur veya namaz vakitleri için geriye sayım yapılabiliyor. Ayrıca dijital pusula ile kıble yönü tespit edilebiliyor.

?Müşterilerin her dönem beklentilerini karşılamak temel önceliğimiz!?

Yeni uygulama ile ilgili bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimlerinden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin kayıtsız şartsız memnuniyeti için uzun dönemli ihtiyaçlarının yanı sıra dönemsel ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyoruz. Ramazan ayında abonelerimizin en önemli ihtiyaçları arasında imsak ve iftar vakitlerini kaçırmamak yer alıyor. Yeni iPhone ve iPad uygulamamız bu ihtiyaca mükemmel bir şekilde yanıt verdiği gibi, sunduğu geri sayım özelliğiyle abonelerimize günlük programlarını düzenleme olanağı da sağlıyor. Mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla abonelerimizin yaşamlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın