Alfemo Mobilya, yoğun ilgi gören ve çok beğenilen ürünleri; larında sürpriz indirimlere gitti

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, yeni evlenecekler için bayram öncesi yeni bir kampanyaya daha imza attı. Alfemo Mobilya, Ağustos ayı içerisinde geçerli olacak kampanya kapsamında özel bamboo lifleriyle üretilmiş Bamboo Yatak, Piano Suit Set ve Lucca Koleksiyon ürünlerinde sürpriz indirimlere gitti.

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamındaki Alfemo Mağazalarına giden Alfemo severler Bamboo Yatak, Piano Suit Set, Lucca Koleksiyonuna bu ürünlere özel sürpriz indirimlerle sahip olabilecekler. Ayrıca Card Finans?a 20 aya varan taksit seçenekleri ve erteleme alternatifleri ile kendilerine uygun olan ödeme planını seçebilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Alfemo?nun Turkquality belgesine sahip, uluslararası standartlarda estetik ve dayanıklı ürünler ürettiğini belirterek, ?Bu ay için başlattığımız ve ay sonuna kadar devam edecek kampanya ile yeni evlenecekler ve evini yenilemek isteyenler için şık tasarımlarıyla beğeni toplayan ürünlerimizde özel bir indirim ile sunuyor, herkesi Alfemo?nun şık ve modern konsept dünyasına bekliyoruz? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın