10 milyon adet satış hedefi ile rekor hazırlığı yapan yeni Samsung GALAXY S III; kullanıcıların hayatında fark yaratmak için birçok yenilikçi özellik sunuyor.

Peki bu özelliklerden hangileri en havalı?

İşte GALAXY S III?ün, kullanıcılarına sunduğu en çekici 5 özelliği

Samsung GALAXY S III, kullanıcısının ne istediğini anlıyor ve çok farklı bir mobil cihaz deneyimi sunuyor. Şaşırtıcı, akılcı ve yenilikçi ALAXY S III yalnızca en iyi akıllı telefon deneyimini vaat etmiyor, kullanıcılarda alışkanlık yaratacak benzersiz özellikler sunuyor.

Samsung GALAXY S III?ün fark yaratan özellikleri

>>Akıllı bekleme: GALAXY S III, ön kamerasıyla gözlerinizi takip ederek internette gezindiğinizi ya da kitap okuduğunuzu anlayıp ışık düzeyini korumaya devam ediyor. Böylece, okuma keyfinizi ara vermeden sürdürebilirsiniz

>>S Beam: Basit bir dokunma işlemiyle, 1 GB boyutundaki bir filmi yaklaşık 3 dakika gibi çok kısa bir sürede diğer bir Galaxy S III ile paylaşmaya olanak tanır. Üstelik bunun için iki Galaxy S III?ün Wi-Fi Direct özelliği yeterli.

>>En iyi fotoğraf: 8MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahip olan GALAXY S III, art arda çekilmiş sekiz fotoğraf içinden en iyisini sizin için seçer. Çoklu Çekim özelliği ile birbirini izleyen 20 fotograf çekerek anı yakalamanız da mümkün.

>>Akıllı Arama ve Akıllı Uyarı: Akıllı Arama ise, arkadaşınız ile mesajlaşırken onu aramak isterseniz telefonu kulağınıza götürmeniz yeter. GALAXY S III aramak istediğinizi önceden sezer ve otomatik olarak arkadaşınızı arar. Akıllı uyarı özelliği sayesinde telefonunuzu belli bir süre kullanmadıktan sonra elinize aldığınızda GALAXY S III cevapsız çağrılar ve yeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle uyarır.

>>Pop-up Play: Aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde video oynatabilmenizi sağlar; böylece yeni e-postaları kontrol ederken veya internette gezinirken videoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın