Ürün ve hizmetleri dünyaca tercih edilen HP Baskı ve Görüntüleme Grubu, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) iş verimliliğini arttırmak için yazıcı serisi üretirken KOBİ?lere yönelik baskı çözümleri de geliştiriyor.

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin profesyonel kalitede siyah-beyaz ve renkli belgeler oluşturmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış, aynı zamanda üretkenliği ve verimliliği artıran HP LaserJet yazıcı serilerini tanıttı. KOBİ?lere yönelik ekonomik ve verimli baskı çözümlerini de sunan HP Baskı ve Görüntüleme Grubu ürünleri sayesinde her boyuttaki işletme daha güvenli ve verimli  bir kullanım olanağı sağlıyor.

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu Kanal Satış Müdürü Berrin Özselçuk HP?nin bireysel kullanıcıların yanı sıra her boyuttaki işletmeler için ürün ve hizmet seçenekleri sunduğunu hatırlattı. Özellikle LaserJet yazıcı serisi ile KOBİ?lerin tüm ihtiyacının en iyi şekilde karşılandığını ifade eden Özselçuk, ?HP?nin ürün ve hizmetleri işletmelerin verimliliğini maksimum düzeye çıkarıyor. Ürün ve hizmetlerimizle verimliliği artırırken işletmelerin iş süreçlerini iyileştiriyoruz. Bu ürün ve çözümler sayesinde bilgi yönetimlerini de kontrol edebilen işletmeler en yüksek verimliliğe ulaşıyor? dedi.

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu Kategori ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serkan Bayır,  küçük ve orta büyüklükteki işletmelere ve kurumsal müşterilerine profesyonel kalitede belgeleri hızlı bir şekilde basabilme olanağı sunduklarını söyledi.

Şirketlere özel çözümler

HP kurumsal düzeydeki teknolojilerini de KOBİ’lerin erişimine açıyor. Yönetilen baskı hizmetleri (MPS) konusunda lider olan Printelligent şirketini satın alan HP Baskı ve Görüntüleme Grubu, 2012?de tüketicilerinin hizmetine iş ortakları aracılığıyla yönetilen baskı hizmetleri çözümünü de sundu. Bu hizmet sayesinde kurumların iş akışı kolaylaşıyor. Ayrıca çevre yönetiminde de iyileşme sağlanıyor. Böylece BT verimliliği de artıyor. HP Baskı ve Görüntüleme Grubu?nun, yeni HP LaserJet ve HP Scanjet yazıcılarıyla her boyuttaki işletmenin iş akışını kolaylaştıracak çözümler sunuluyor.

Kurumsal hizmetler ve çözümler

HP, karmaşık ofis işlemlerini basitleştirmek ve kurumsal müşterilerin çalışma yöntemlerini iyileştirmek için yeni ve geliştirilmiş çözüm ve hizmetler sunmaya devam ediyor. HP Belge İşleme Hizmetleri müşterilere işlerini büyütme, süreci yönetme, masrafları azaltma ve üretkenliği artırma konularında da yardımcı oluyor. Belge çözümleri paketi müşterilere belge yönetimi işlemlerini tümüyle veya kısmen dış kaynağa yönlendirme seçeneğini sunarken, kullanıcıya da her yerden, her zaman ve her kanaldan bilgiye erişme olanağı sağlıyor.

HP Access Control Express, HP Access Control Mobil Sürümü ile bir arada sunulan ve üretkenliğini artırırken baskı maliyetlerini azaltan yeni yazılım aynı zamanda veri güvenliğini de koruyor.

HP iş akışı çözümleriyle bilgiyi yönetin

Yeni mobil baskı çözümleri arasında PC’den evdeki veya işteki HP ePrint yazıcılarına ve hareket halindeki çalışanlar için HP ePrint Kamuya Açık Baskı Lokasyonlarına (PPL) baskı göndermeyi sağlayan HP ePrint yazılımı da bulunuyor. Apple ve Blackberry için HP ePrint uygulaması popüler HP ePrint Home & Biz Uygulamasının yerini alıyor ve onu daha ileri bir noktaya taşıyor. HP ePrint PPL’leri için Evrensel E-posta Adresleri, HP’nin büyük PPL ağının mobil yazdırma işleri için tek bir e-posta adresi yayınlamasını ve kullanmasını sağlıyor. E-posta gönderebilen bir cihaz sahibi her son kullanıcı bu e-posta adresine bir yazdırma görevi gönderebilir ve PPL’lerin herhangi birinden bu işin çıktısını alabiliyor.

KOBİ?ler HP güvenlik çözümleriyle rahatlıyor

Baskı güvenliği, güvenlik yönetimi konusunda sektörde bir ilk olan ve HP yazdırma filoları için güvenlik sağlayan HP Görüntüleme ve Baskı Güvenliği Merkezi sayesinde basitleştirildi. Artık daha fazla HP kurumsal cihazını destekleyen bu çözümde iyileştirilmiş filo risk raporlaması, geliştirilmiş kullanılabilirlik ve cihazları ağa eklendikleri anda koruma altına alan HP Instant-On Security bulunuyor. Bu ürün, HP Yönetilen Kurumsal Çözümler bölümünden ve HP İş Ortağı Belge Çözümleri uzmanları aracılığıyla satın alınabilir.

Ayrıca, HP Access Control Baskı Çözümleri yeni eklenen bazı özelliklere de sahiptir. Bunlar arasında maliyetleri düşüren, yazıcının işi üzerine aldığı sunucusuz baskı, ek bir güvenlik seviyesi sağlayan iki faktörlü kimlik doğrulama ve üretkenliği artıran baskıları e-posta üzerinden gönderebilme özelliği sayılabilir. Artık Ekspres veya Profesyonel Paket şeklinde veya modüler olarak daha da kolay satın alınabilen HP Access Control Baskı Çözümleri baskı cihazlarına ve bilgilere güvenli erişim sağlamak üzere güvenli baskı kimlik doğrulaması, görev muhasebesi ve işi üzerine alarak baskı yapma gibi imkânlar sunuyor.

HP LaserJet Pro 400 serisi işler renkleniyor

HP LaserJet Pro 300 color M351 yazıcı KOBİ’lere kusursuz parlaklık ve canlılıkta baskılar yapma olanağı sunuyor. HP LaserJet Pro 400 color M451 yazıcı buna ek olarak yüksek baskı hızı sağlıyor. Bu özellik sayesinde işletmeler duyurularını daha profesyonel kalitede renkli baskılarla ve daha hızlı bir şekilde hazırlayabiliyor.

HP LaserJet Pro 300 color MFP M375 kolay yazdırma, tarama, kopyalama ve faks işlevleriyle işletmelerin üretkenliğini artırırken işletmelere yüksek kalitede renkli baskı alma ve pazarlama materyali hazırlama olanağı da sunuyor.

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 de aynı özellikleri bulundurmasının yanı sıra hızını ve çıktı sayısını yükseltiyor. Aynı zamanda standart çift taraflı baskı da yapabilen MFP M475, ofis baskı işlerini HP Web Jetadmin yardımıyla proaktif olarak yönetme özelliğine de sahip. HP LaserJet Pro 400 color MFP M475 tüm önemli işlevleri kullanıcıya sunarken hızlı, yüksek kaliteli baskı, tarama, kopyalama ve faks işlemlerini tek bir baskı cihazı üzerinde gerçekleştirmeye olanak tanıyor.

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475?in ofisler için ideal olduğunu ifade eden Berrin Özselçuk, şunları söyledi: ?MFP M475 hızlıdır, sessizdir ve kullanıcılara şirket için kullanacakları tüm pazarlama materyalini bastırma olanağını sağlar. Bu yazıcı oyunun kurallarını değiştiriyor. Yüksek baskı hızı ve içerdiği özellikler üretkenliği artırırken, dışarıya bastırılan belgeleri şirket bünyesinde hazırlayabilme olanağı sunarken önemli bir tasarruf sağlar. Web bağlantılı baskı özellikleri iş akışını basitleştirirken bir PC’ye ihtiyaç duymadan baskı yapılabilir ve bu sayede bunlar bulutta paylaşılabilir.?

Yazıcılar web bağlantılı

HP LaserJet Pro 400 color M451 ve HP LaserJet Pro 300/400 color MFP serileri web bağlantılı yazıcılar arasında sayılıyor. Destekledikleri HP ePrint, HP Wireless Direct ve Apple AirPrint, gibi çok çeşitli mobil baskı çözümleri ile kullanıcılara hemen her mobil cihazdan ve işlerinin onları götürdüğü her yerden baskı yapabilme olanağını sunuyor. Bu özellikleri sayesinde kullanıcılar hareket halindeyken de verimli bir şekilde iş yapabiliyor.

HP LaserJet Pro 300/400 color MFP serileri HP iş uygulamalarını destekliyor. Böylece kullanıcılar dokunmatik ekranı kullanarak çeşitli web içeriklerini web üzerinden doğrudan yazdırma olanağına kavuşuyor.

Yeni baskı ve tarama ürünleriyle esnekliği geliştirin

HP LaserJet Pro 400 M401 HP’nin ilk web bağlantılı tek fonksiyonlu mono lazer yazıcısı olma özelliği taşıyor. HP’nin ilk web bağlantılı çok fonksiyonlu (MFP) mono lazer yazıcısı ise HP LaserJet Pro 400 MFP M425.

Her iki yazıcı da KOBİ’lerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlandı. Gelişmiş bağlantı özelliklerine sahip ürünler, özellikleri arasında bulunan HP ePrint ve HP Wireless Direct ile çalışanların ofis dışındayken de bağlantılarını korumalarını ve verimli olmalarını sağlıyor. Ek olarak, kullanıcılar 8,89 cm’lik dokunmatik kontrol panelini kullanarak doğrudan cihaz üzerinden baskı işlevlerini yönetebiliyor ve iş uygulamalarına erişebiliyor.

Üstün kaliteli renkli HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575 ve siyah beyaz HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 modellerinde ise 20,32 cm renkli dokunmatik ekran ve tek tuşla yönetilen iş akışları için HP Quick Sets bulunuyor. HP Quick Sets’in sunduğu gönderme seçenekleri sayesinde kullanıcılar daha iyi sonuçlar için doğrudan kontrol paneli üzerinden ön izleme yapıp, resimleri düzenleyip büyütebiliyor. HP FutureSmart 2 cihaz yazılımı işletmelere yazılım güncellemelerini kolaylaştırma ve HP Web Jetadmin’i kullanarak tüm yazıcı filosundaki işleri merkezi olarak yönetme olanağını sunuyor. HP LaserJet Pro 400 M401 modelinde olduğu gibi, HP LaserJet Pro 400 MFP M425 kullanıcıları da HP ePrint(1) ve Apple AirPrintTM,(2) yazılımlarını kullanarak hemen her yerden basım işlemi yapabiliyor ve yazıcı kullanılmadığında otomatik olarak kapatan HP Auto-On/Auto-Off teknolojisiyle enerji kullanımını azaltıyor.

Her sayfada yüksek kaliteli metin ve gerçek renkler sunan özel ayarlanmış baskı sistemine sahip HP yazıcılar, orijinal HP tüketim malzemeleri ile çalışmak üzere tasarlandı. Orijinal HP tüketim malzemeleri optimum performans sunarken çevreye en az düzeyde etki yapıyor. Yeniden baskı alma ihtiyacını ortadan kaldıracak üstün güvenilirliğe sahip olan ürünlerde kullanılan çoğu kartuş geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor.

Doğru ihtiyaca doğru yazıcı

Bu toplantıda Maliyet  ve tasarrufun en önemli kalemi ise yönetilebilirlik olarak vurgulandı. Doğru baskı yöntemi ile mürekkepli bile ucuza gelibilir. Doğru ihtiyaca doğru yazıcı toplam maliyetleri düşürebilir. HP Deskjet Avantajlı Mürekkep 2060, kartuj 500 sayfa basıyor ve sayfası 4 kuruşa geliyor (Fotokopiden daha ucuza geliyor). Ağustos ayında ise Avantaj serisinden 5 kardeş ürün daha geliyor.

HP doğaya saygıda birinci sırada

Elektronik atık ise çok hızlı büyüyor. Artık devlet ihallelerinde elektronik atık konusu yer alıyor. 1 kg ham maden 1 kg demir sağlıyor. Toner için 7 dolar geri dönüşümde harcıyoruz. Elektronik atık mevzuatı çıktı. Belediyeler elektronik atığı toplayacak. Elektronik üretimide her bir üretici ürün tasarımından, yok oluşuna kadar sorumlu. Hp ise 1957 yılından beri çevre işine başlamış durumda.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın