Kadınların yıllardır mutfaklarında vazgeçemediği marka Emsan, yüksek ısılarda dahi aşınma dayanıklılığına sahip ?Cera-moni ? serisi tencere ve tavalarla ile mutfaklara yenilik getiriyor. Kullanım kolaylığıyla çizilmeler ve aşınmalar en aza inerken, Emsan Cera-moni ile yemeklerin tencereye yapışması da tarih oluyor.

Fonksiyonel ve sağlıklı ürünleri farklı tasarımlarıyla sunan Emsan, yeni ürünü Cera- moni serisini kadınların beğenisine sunuyor. Cera-moni ürünlerinin iç yüzeyindeki özel seramik kaplama, yemek yaparken kadınların sıklıkla karşılaştığı tencere ve tava çizilmelerine son verirken, yüzeyindeki doğal seramik kaplaması ile çevreye de dost bir ürün olarak mutfaklardaki yerini alıyor.

Doğrudan ateşe koyulabilen Emsan Cera-moni serisi ile hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler hazırlamak mümkün. Karnıyarık tenceresi, sahan ve tavadan oluşan 3 farklı seçenekle yemek yapmak keyfe dönüşüyor. Cera-moni serisi, ezme alüminyum gövdesiyle ısı yayılımını daha çabuk gerçekleştiriyor. Bu sayede yemekler daha çabuk pişerken, hem enerji tasarrufu sağlanıyor hem de tadına doyulmaz lezzetler pişiriliyor.

Emsan Cera-moni serisi, sağlıklı ve doğa dostu olmasının yansı sıra pratikliği ile de kadınların kalbini fethediyor. Cero-moni serisi ergonomik yapısıyla kullanım kolaylığı sağlarken bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğiyle de kadınların mutfaklarındaki baş yardımcısı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın